Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zrodlo- VR-zone hardware. Ten jakby byl stabilny to bylby szybszy od P4 1,6 @ 2,7 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 fiu siu fsb 201 huhu, ciekawe jaka plyta i pamiatki, bo chlodzenie, to wiadomo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 no nie wiem czy to jest stabilne coś mi mówi że długo próbował zrobić tego scrn 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 plytka pewnie abitek kx7-333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Plyta to epox8K7A. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Niech go spuszcza do ~2400, moze bedzie stabilny a i tak bedzie miazdzyl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Cytat Plyta to epox8K7A. heh mam taką samą ... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Cytat Cytat Plyta to epox8K7A. heh mam taką samą ... 8) Na niej jest 7 pierwszych miejsc w podkrecaniu athlona. Dobry wybor :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Cytat Na niej jest 7 pierwszych miejsc w podkrecaniu athlona. Dobry wybor :) o kurna :D nie wiedziałem , chyba się wezme za mojego athlonika po powrocie z wakacji 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 to mam rozumieć że kupiłeś epoxa i nie kręciłeś proca ?! to po kiego ci epox :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Cytat to mam rozumieć że kupiłeś epoxa i nie kręciłeś proca ?! to po kiego ci epox :twisted: Epox'a kupiłem z rekomendacji. Wtedy jeszcze nie bawiłem się w podkręcanie w pełnym tego słowa znaczeniu. No ale sprzęt się starzeje i postanowiłem się pobawić - jestem chyba w najodpowiedniejszym miejscu w sieci no nie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Cytat jestem chyba w najodpowiedniejszym miejscu w sieci no nie ??? oczywiście zawsze służymy pomocą :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 slayne - jedno pytanko(męczy mnie o samego początku) ... czy ten Shelby GT500 na zdjęciu (jeśli oko mnie nie myli bo może to być "zwykły" mustang) należy do Ciebie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Ja zauwaze, ze KAERES pierwszy raz napisal cos pozytywnego o AMD! Fiu fiu fiu... wierze jeszcze w niego :D moze tak athlonika? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Przedstawiam państwu ELEONOR jesli ktos oglądał 60 SECOND to wie o co chodzi kręcą mnie takie autka ale niestety to nie mój moze kiedyś sobie kupie na razie trzeba studia zacząc i skonczyć i jakąs robote złapać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 heh tak myślałem - jak widze takie autko to język na asfalcie . Jak chcesz kupic coś podobnego to zobacz sobie na http://www.retroradio-classiccar.pl/car.htm . Sory że off-topic ale nie umiałem się powstrzymać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 tez warto zobaczyc http://www.dreamcars.pl/ zobacz komis marzeń Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 dajcie jeszcze troche takich linków !!! gdzie można dostać mustanga z 75 roku bo tam najmłodszy to chyba 71 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 :arrow: Kaeres nie masz przez przypadek fotek tego podkreconego kompa. chcialbym zobaczyc chlodzenie :) P.S. czy wiecie jaka jest seria tego Athlona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Cytat Ten jakby byl stabilny to bylby szybszy od P4 1,6 @ 2,7 :)Taki Athlon jesli by byl stabilny to zgniata P4 3,2-3,3GHz :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 To bylo chyba w news na Tweak'u. Poszukaj w archiwum wiadomosci. Tytul chyba byl o szalonych Japonczykach. Chlodzenie to wiadomo ze LN Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 zrobic 200mhz fsb to niewielki problem (lancer, lis i ja tyle przeciez na 8k3a+ robilismy), gorzej z takim taktowaniem athlona =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 2726 mhz czyli 3600+ niezle .Ale do rekordu p4 daleko . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Spojrzcie na ten obrazek co w 1 poscie. To A Xp nie obsluguje SSE?? To xp nie ma SSE???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Cytat Spojrzcie na Ten obrazek. To A Xp nie obsluguje SSE?? To xp nie ma SSE???? Xp ma sse.Zmiany w stosunku do Tb były następujące: zmniejszenia wydzielanego ciepła,dołożenie SSE i pobierania wyprzedzającego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Cytat Cytat Spojrzcie na Ten obrazek. To A Xp nie obsluguje SSE?? To xp nie ma SSE???? Xp ma sse.Zmiany w stosunku do Tb były następujące: zmniejszenia wydzielanego ciepła,dołożenie SSE i pobierania wyprzedzającego To czemu na obrazku Kaeres'a jest "SSE not suported"??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 epox rulezz!!! tyle ze ja mam ecs :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Cytat Cytat Cytat Spojrzcie na Ten obrazek. To A Xp nie obsluguje SSE?? To xp nie ma SSE???? Xp ma sse.Zmiany w stosunku do Tb były następujące: zmniejszenia wydzielanego ciepła,dołożenie SSE i pobierania wyprzedzającego To czemu na obrazku Kaeres'a jest "SSE not suported"??? Kto wie tu masz linka do opisu palomino http://www.tomshardware.pl/cpu/01q2/010514/index.html[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Cytat Cytat Cytat Spojrzcie na Ten obrazek. To A Xp nie obsluguje SSE?? To xp nie ma SSE???? Xp ma sse.Zmiany w stosunku do Tb były następujące: zmniejszenia wydzielanego ciepła,dołożenie SSE i pobierania wyprzedzającego To czemu na obrazku Kaeres'a jest "SSE not suported"??? hihi czyzby fake ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Cytat Cytat Cytat Cytat Spojrzcie na Ten obrazek. To A Xp nie obsluguje SSE?? To xp nie ma SSE???? Xp ma sse.Zmiany w stosunku do Tb były następujące: zmniejszenia wydzielanego ciepła,dołożenie SSE i pobierania wyprzedzającego To czemu na obrazku Kaeres'a jest "SSE not suported"??? hihi czyzby fake ?? Jakby podbrabiali to chyba niebyli by takimi debilami zeby naspiac not suported Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...