japa Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Tu są biosy do wszystkich GForce! Do wyboru,do koloru! http://www.x86-secret.com/articles/nvbios.htm#gf4mx Pozdrawiam To mi pokaż GF Ti4200... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srebrnik Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 A do gainwarda gf3ti450 PP biosa ktoś ma, bo ja nie znalazłem a szukałem szukałem ... Producent twierdzi, że ten wgrany jest najlepszy i żeby go nie zmieniać ;-) Bardzo śmieszne ;-))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalam Mekhar [SSP] Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Potrzebuje biosu do gf 4 440mx. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stranded.inactive Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 witam potrzebny mi bios ponieważ coś chyba sknociłem. GeForce 2 MX 400(64MB,128-bit SDR,AGP) firmy PalitDaytona - nigdzie nie moge znalezc tego cholerstwa. Aha jedno pytanko: Czy programem X-Bios Editor mogłem namieszać w Biosie karty z poziomu Windows XP !? Jeśli tak to jak to cofnąć. Zauważyłem ostatnio, po używaniu X-Bios, że z gier na OpenGL często zostaje wykopany i wyskakuje to durne coś co proponuje zgłoszenie problemu do micrososftu :/ pomocy ludzie bo nie moge grac w SOF2 ani RTC: Wolfenstein szczegółowe info na temat mojej karty tu: http://www.palit.com.tw/en/products/nvvga_mx400.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucaz Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Tutaj jest sporo biosów do GF: http://whitebunny.demon.nl/hardware/chipse...set_nvidia.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Tu do kart ATI (klikamy w "Biostiedostot" ;] ): R350-128 R350-256 R360-128 R360-XT A tu znajdziemy biosy do: RV350-128 I jeszcze link do topicu o dobrym i często aktualizowanym programie do edycji biosów (timingi, zegary, Device ID) w kartach ATI (Rabit). UPDATE Chyba najważniejsza strona dla posiadaczy kart ATI mających ochotę poflashować swoje sprzęty: LINK Jest tu m. in. najnowszy Rambios - program, który umożliwia sprawdzenie, czy karta wstanie po sflashowaniu, bez dokonywania flashu. Jeśli chcemy nim sprawdzić biosa od innej karty (o innym ID), należy użyć wspomnianego wcześniej rabita w celu zmiany ID w pliku z flashowanym biosem na ten który ma nasza karta. ID można odczytać np. rabitem z pliku ze zgranym biosem z naszej karty. Robi się to programem Winflash . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus19 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Witam Poszukuję BIOSu do karty Leadtek Winfast A310 TD 256DDR (128bit) (to jest GeForce FX5600) Dziekuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ags Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 A ja do PixelView 5900XT Golden Limited, nie ma ktoś tej karty i nie mógłby podesłać swojego oryginalnego? Albo link, cokolwiek! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 szukam biosu do 5200 ultimate prolimka z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ags Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Wejdź na stronę prolinka (tę .cow.tw), i napisz prośbę o odpowiedni bios do każdego z ludzi w contact us. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 :idea: Biosy do 5900,5900XT,5900U,5950U: :arrow: http://members.lycos.co.uk/biosforall/ :arrow: Znajdziecie tam biosy orginalne i zmodyfikowane do większości kart :D 59xx sprzedawanych na terenie naszego kraju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drdick Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Mogę do GF2 Titanium MSI 64MB Vivo zapodać bios od GF2 Ultra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas85 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Szukam BIOSU do PixelView Geforce 2Ti 64mb !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lcf Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 bios do prolinka fx5200 ultimate (4.34.20.16.21) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 bios do prolinka fx5200 ultimate (4.34.20.16.21)super wielkie dzięki tylko ja mam ten bios myślałem o nowszym ,ale dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 a moze ktos ma albo przynajmniej widzial gdzies bios do moejj karty? [patrz podpis] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Jeżeli szukacie biosu do karty ATI to tu znajdziecie naprawdę duży wybór :) A tu i do ati i do nvidii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 A moze ktoś ma Adres do Biosu tej karty?? GeForceFX 5200 Gainward Pro660 TV/DVI 64MB/128Bit (3,6) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszcz.33 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 witam może ktos wie jak feshowac bios do gainworda 6800gs na powiedzmy 6800gtgs lub ultre ponieważ prybowałem orginalnym biosem który sciagnołem przy pomocy expertool-la ale podczas flashowania wywala ni błąd ze ID płyty niezgodne pozdrawiam swierszcz.33 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszcz.33 Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 witam moze ktos flashował bios w karcie jesli tak to prosze o pomoc mam gainworda gs i chcę go przerobic na powiedzmy ultre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosek_a Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Czy może mi ktoś powiedzieć jak moge sprawdzić producenta karty graficznej i jej parametry czy jesy jakiś program?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONK Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Polecam http://whitebunny.demon.nl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Siemka wie moze ktoś skond skombinowac bios do Geforce 4TI 4600 Visiontek pamieci samsung 2,8ns szukałem na podawanych przez was stronkach ale nic nie znalazłem oprucz biosów do 4TI ale nie Visiontek ?? czy inne biosy od graf producenta gainward czy PNY by pasowały do niej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ediee Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 kure rozpakowałem tego ramibios, czy on musi byc w dosi? ja nie mam dyskietki, ani stacji dyskietek lbu jest moze jakis alternatywny program? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daw!d Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 a nie wiecie czy istnieja nowe BIOS-y do GeForce 2 pro/GTS Prolinka ??? mój ma juz ponad 3 lata :!: szukam wszedzie i nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejzPiły Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Czy spotkał ktoś bios do Radeona 9800XT z 256 MB DDR2 Samsunga, zdaje się 2,2ns? Nigdzie skubańca nie mogę znaleźć, a mam 9800Pro z takimi pamiątkami (Sapphire Ultimate). Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack1981 Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Poszukuje biosu do radoeona 9500 64mb infineon 3.0 jesli ktos mialby namiary to bylbym bardzo wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Poszukuje biosu do radoeona 9500 64mb infineon 3.0 jesli ktos mialby namiary to bylbym bardzo wdzieczny 1214395[/snapback] Prosze bardzo Pomylka to jest do 128 Mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack1981 Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 1214637[/snapback] wlasnie do wersji 128MB nie ma problemu z biosem ale do 64 nigdzie nie moge znalesc:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korkki Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Szukam biosu do Pixel Viev GeForce 4 MX 440!Ma ktoś linka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...