Kosher Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Serilell ATA, bo tak to sie nazywa u Abita dostepny jest wraz z plyta pod PIV IT7-MAX2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 a dyski też już są ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 cena? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 a dyski też już są ? Na tej plycie oprocz dyskow serial ATA mozna podlaczyc chyba z osiem normalnych dyskow UDMA 133. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 cena? Z racji tego ze to full wypas, pewnie cos kolo tysiaczka albo i wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 ale tylko 4x pci :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 jak dobrze mi sie wydaje to zlacze serial ATA czy Serilell ATA jest nad ddr ( pomaranczowe gniadzo ) i kolo PIC?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 ale tylko 4x pcipewnie wszystko na płycie to po co ci więcej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 do całości jeszcze trzeba dorzucić pewno ze 400W zasilacz ... ale kolor ma ładny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Fakt mało ( chodzi mi o ilość PCI) .... no ale zawsze jest coś za coś ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 ale tylko 4x pci :( Moze i malo ale sporo jest zintegrowanych sprzetow i to wcale nie jakies badziewia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Card Reader (Compact Flash / Secure Digital / Memory Stick). Cos takiego na boardzie to dla mnie nowosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Card Reader (Compact Flash / Secure Digital / Memory Stick). Cos takiego na boardzie to dla mnie nowosc.CZYTNIK KART PAMIECI? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Card Reader (Compact Flash / Secure Digital / Memory Stick). Cos takiego na boardzie to dla mnie nowosc.CZYTNIK KART PAMIECI? TAAAK!!! Abita chyba dlugo nikt nie przebije. Ciekawe czy razem z plyta daja blaszke do tylu obudowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 takie bonusy na płytach różnych producentów były zapowiadane już dawno nie wiem czy ostatnia msi już tego nie miała :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 LOOKNIJCIE ILE JEST MIEJSCA KOLO SOCKETU !! MOZNA WLOZYC CHYBA Z 10/10CM :) .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 CZYTNIK KART PAMIECI?Yep... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 takie bonusy na płytach różnych producentów były zapowiadane już dawno nie wiem czy ostatnia msi już tego nie miała :? MIS KT3-ultra ARU miala bluetoch ( jakos tak sie pisze ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 CZYTNIK KART PAMIECI?Yep...ale to chyba na sledziu ?? bo na plycie to kompletny BEZsens Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zastanawiam sie, ktory uklad na tej plycie odpowiada za Serial ATA bo pewnie to cos w stylu USB 2 od VIA na plytach np. 845D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 ale to chyba na sledziu ?? bo na plycie to kompletny BEZsensWydaje mi sie to jedeynym rozsadnym wyjsciem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 mi najbardziej sie podoba przestrzen dookola procesora... Jeszcze nie widzialem tak oczyszcoznej powierzchni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 serial ATA i takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly ... a ciekawe jakie mozliwosci OC ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 mi najbardziej sie podoba przestrzen dookola procesora... Jeszcze nie widzialem tak oczyszcoznej powierzchni Akurat to jest norma w plytach S478. Tam gdzie te dziury wokol socketa normalnie montowana jest ramka do montazu coolera. Popatrzcie na inne plyty, jest podobnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Kuzwa czegos caly czas brakowalo mi na tej plycie, wlasnie to dostrzeglem, zgadnijcie co to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Sorry że się głupio spytam ale o co tutaj chodzi ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 oswiec nas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Sorry że się głupio spytam ale o co tutaj chodzi ???glupio ... :) a o co dokladnie ci chodzi? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 oswiec nas Jesli to bylo do mnie to cos o czym mysle jest na pewno ale dziwnie plyta bez tego wyglada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 oswiec nas Jesli to bylo do mnie to cos o czym mysle jest na pewno ale dziwnie plyta bez tego wyglada. czegu ci brakuje? mi AMR :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...