wajus! Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Ile max mozna wyciagnac z tej karty?? Ja na standardowym chlodzeniu wyciskam jak w konfigu :D Ale moze ktos wiecej wycisnol na np. niestandardowym chlodzeniu moze gdzies widzieliscie na necie dajcie linka bo niewiem czy mam wykladac kapuste na jakies super chlodzenie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 niedawno był temat o tym samym - przycisk szukaj kłania się ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajus! Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 super fajnie tylko zaduzo szkuania :roll: prosze o linka jakiegos w dalszym ciagu :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 umnie 265/542 ale teraz upal wiec 250/510 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=6194... poczytaj sobie leniu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajus! Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 heh ale nikt nie mowi tam ile np. na wodnym +peltier da sie pojechac a oto mi chodzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...