tobi4sz Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 siema, mam problem, na windowsie xp nie wylancza mi sie komp, co mam zrobic ?? moja plyta glowna to abit bx-133 raid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 malo info dales ... jak sie nie wylacza ? robi pętle - gasnie i załącza sie czy tez woule nie gasnie i po wcisnieciu "zamknij" wraca na pulpit ? a moze jeszcze i naczej ... ? zobacz czy w menedzerze zadan nie masz jakis procesow odpalonych takich co moga blokowac winde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobi4sz Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 wiec tak , biore start>>wylacz kompoter>> zamknij i potem jest koncowe tlo [te czarne ze mozna wylaczyc kompa] i nic jest tak i jest , moze se tak byc 10h albo i w nieskonczonosc :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Opcje zasilania i załącz zaawansowane zarządzanie energią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobi4sz Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 thx dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...