Chudzinka Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Witam! Co sadzicie o tym wentylatorkuhttp://www.proline.pl/shop.php?prodid=5355...71ed9dc7bb190a4 :?: Dzieki z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Poszukaj na forum. Parę razy o nim było. Demonem wydajności to on nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 do tego celerona powinien wystarczyc w zupelnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudzinka Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Mam jeszcze jedna pytanko niedlugo zmieniam plyte na Abita VT7 i chciałem podkrecic mojego celka. Pyta nie brzmi czy wtedy ten wiatraczek da rade? Nie chodzi mi o jakis duze podkrecanie bo pamieci i zasilacz mam slaby :) Dzieki za dopowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...