wojzuk Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 mam taki problem ze moja przegladarka IE 6.0 wyswietla mi w taki sposob strony www: tak np wyglada onet(nie wyswietla mi tła kolorów i czcionki sa pozmieniane.) sprawdzalem wszystkie czcionki systemowe i sa ok, zmienial style ale to tez nic nie pomoglo, program windowsblind takze jak rowniez reinstalacja IE co mam z tym fantem zrobic? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Przytrzymaj CTRL i rusz rolką myszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojzuk Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 hee, za pieknie to brzmialo zeby wygladalo na prawdziwe - nie pomoglo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojzuk Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 ok, sprawa zamknięta info dla tych którzy mają moze podobny problem panel sterowania ->opcje ulatwien dostepu ->ekran (trzeba odznaczyc uzyj funkcji duzy kontrast) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...