Twix Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Jakie niedrogie wydajne i ciche chłodzenie polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Radiator od K6 i bedzie spoko. Oczywiscie bedziesz musial troche popracowac aby to zamontowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Titan TTC-CUV2AB/DIY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Titan TTC-CUV2AB/DIY A gdzie to można kupić i w jakiej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Titan TTC-CUV2AB/DIY A gdzie to można kupić i w jakiej cenie? Ja ten coolerek kupiłem w mieście obok którego mieszkam czyli Bydgoszcz, a dałem 35zł czyli moim zdaniem nie drogo. Odwiedź pare sklepów komputrowych w swojej mieścinie a napewno znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Ja na swojego kupiłem w elektronicznym duży aluminiowy radiator. Pociąłem, wyszlifowałem i przykleiłem thermopoxem na gpu i pamięci. Jest cicho i wydajnie 8) . Dodam jeszcze, że zapłaciłem za niego całe 12zł :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Ja na swojego kupiłem w elektronicznym duży aluminiowy radiator. Pociąłem, wyszlifowałem i przykleiłem thermopoxem na gpu i pamięci. Jest cicho i wydajnie 8) . Dodam jeszcze, że zapłaciłem za niego całe 12zł :). Takie rozwiązanie najlepsze bo najtansze ale trzeba troche ten radiator pociąć itp. A jak C sie nie chce bawić w cięcie to możesz kupić Zalmana ZM-NB32J, na bank będzie dobrze chłodził gdyż ja go używałem na Moim geforcie i nawet niebardzo się nagrzewał. I przez tego zalmanka poszedł z 200 na 245 (core) a na orginalnym chłodzeniu przy 215 już artefakty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...