lopik_ Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 a qrna, w ktora strone leci u Was woda w kiblu, bo mnie to strasznie ciekawi . . . uzywacie domestosa ? u mnie w lewo nie używam domestosa :lol: :lol: :lol: :lol: A JAK TEMAT NIE PASI TO NIE MUSISZ ODPOWIADAĆ :evil: :evil: :evil: jak Ci moj post nie pasuje to nie musisz na niego odpowiadac 8) a teamt jest imho bezsensu :twisted: JAK NIE WNOSISZ NIC DO TEMATU TO ŻEGNAM PAPA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 i kto to mowi buahahaha nie wiem co chciales tym postem uzyskac w sumie ;) poza tym jak nic nie wnosze ? serio mnie interesuje ta woda ... :roll: pisze doktorat pt. "woda czy w prawo czy w lewo i tak nasz qmpel " update : ej jedna z zasad forum : nie piszemy capslock'iem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 a ja mam tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 $ dfFilesystem Size Used Avail Use% Mounted on/dev/hda2 4.4G 3.0G 1.2G 73% / (wiadomo)/dev/hda5 5.1G 4.0G 866M 83% /home (wiadomo)/dev/hda6 2.5G 1.4G 1.1G 57% /mnt/storage (aktualnie duzy tmp)/dev/hda7 25G 14G 12G 53% /mnt/stuff (mniejszy tmp)/dev/hdc1 13G 6.3G 6.5G 50% /mnt/fujitsu (resztki z windy)do tego dochodza rozne sieciowe ;) gier brak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 C: 7,81 gb (Tutaj znajduje się zainstalowany Windows i nic poza tym); D: 24,4 gb (Tutaj wszystko instaluję); E: 5,02 gb ( Tutaj mam instalki drobnych programików, sterowniki, jakieś dokumenty i tego typu potrzebne i przydatne rzeczy żeby wkółko tego nieściągać); Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 C: [40 GB] Winda i wszystko czego używam na bieżąco, mp3, zdjęcia, grafiki, etc., D: [100 GB] Filmy, E: [15 GB] Linux Mandrake, F: [5 GB] Ghost i rzeczy których się nie uzywa:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 C: (8GB) winda, zainstalowane programy, download D: (22GB) gry, pliki tymczasowe, pliki do wypalenia, moje dokumenty (zdjecia, tapety, docs i inne badziewia) E: (22GB) mp3 F: (23GB) filmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 C: - windows (NTFS) D: - temp/swap (FAT16) E: - Program Files (FAT32) F: - dane (FAT32) G: - dane (FAT32) /linux swap /linux ext2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 A ja mam trzy partycje: Linux, Linux Swap i reszte smiecia ;] A co mi tam, zaszpanuje ;] {pts/1}[01:51:28][root|~]# dfFilesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on/dev/hda1 6739024 4904620 1834404 73% / [sys]/dev/hda3 30827200 12479496 16781772 43% /mnt{pts/1}[01:53:35][root|~]# ls /mnt/Chlam/ Fiza/ Programy/ lost+found/DC-download/ Microsoft Office 97 pl/ backup/ wine/DC-finished/ Office 97 Pro Pl.ace* cdrom/Filmy/ OpenOffice.org1.1.0/ gry/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Ja skromnie :( C: System & Oprogramowanie 5GB (NTFS) D: Gry, Muzyka & Filmy 15GB (FAT32) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 c: system 6 GB d: mp3 63 GB e: smieci 20 Gb f: partycja żony 10 Gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 http://picserver.org/view_image.php/084069G9142 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Ja mam normalnie - @xHDD - jesden system i gierki a drugi filmy i reszta [muzyka, tools i takie tam] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 u mnie na HDD lezy stacja dyskow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 C: katalogi z windowsa (w tym ogromny pulpit), programy, gry. W katalogu z programami wrzucam tylko programy takie jakies srednie przynajmniej(zadne <span style="color:red;">[ciach!]</span>lki) typu GG, photoshop. W katalogu z grami daje rozne dema, jakies ziny czy <span style="color:red;">[ciach!]</span>lkowate programiki. D: gry - pelne wersje, backup ze starego dysku (tam troche smietnik, masa nieprzydatnych rzeczy itp.), troche smietnik (sterowniki, dx9 itp.), katalog ze sciagnieta muza (audiogalaxy i kazza), olbrzymi katalog z muzyka z plyt (ktora przegralem sobie na kompa), stary katalog mojedokumenty - czyli najwiekszy smietnik. Ach no i jeszcze na D mam ponad 200 starych gierek - ale w osobnym katalogu oczywiscie Na pulpicie mam wszystko, skroty do waznych katalogow (programy, gry, muzyka, klasyka). Rozne male filmiki - smieszne badz nie, jakies <span style="color:red;">[ciach!]</span>lkowate programiki, wszystko co z sieci sciagam idzie na pulpit i czesto na pulpit jest najpierw rozpakowywane, jakies zdjecia i obrazki, skroty do kilku programow. Co jakis raz robie porzadek z pulpitek, kiedy to liczba ikonek zmniejsza sie z ponad 100 do okolo 20 - laduje wtedy wszystkie smiecie do moich dokumentow, jednak pulpit szybko ponownie sie zapelnia. Najgorzej ejst, jak system czasami z niewiadomych mi przyczyn poprzestawia wszystkie ikonki w sposob losowy, nic pozniej nie moge przez jakis czas znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 C: Windows, Gry, Programy (10gb) D: Mp3 i Teledyski (50gb) E: Filmy (50gb) Generalnie pożądek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 na c: jest w miare 'czysto' bo czesto formaty leca natomiast d:.. sami widzicie masakra ;] jeszcze jest e: ze swapem i h: z partycja narazie fat 32 zamiennie z linuksem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 eee... u mnie ordung must sein :P C: - 5GB - sys, stały swap i progsy D: - 5GB - ghost windy, tempy ściągaczek, ISOZ & movies temp :P E: - 25GB - gry, emulatorki F: - 10GB - mp3, kupa zdjęć, trochę trailerów G: - 2 GB - tzw "Tempik" - wszystko co nie pasuje gdzie indziej :P - głównie dokumenty i pliki do wypalenia do tego 3 partycje linuxowe i swap [brzydkie określenie na linuksa]a - ~15 GB :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 c: 7,8giga - system i male progsy d: 40,9giga - gry i duze progsy e: 7,01 giga - rozne zeczy jak bekpy, instalki prosow etc dysk szyfrowany i dostepny tylko dla administratora systemu f: 86giga - filmy muza iso itd g: 7,44giga - nie-moja partycja smieci sciagam na d:temp wszystko co duze leci na f: jesli to kogos interesuje hehe :-] Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 c: 2,6GB WinXP fat32 d: 35,7GB Wszystko :) fat32 e: 650MB Swap fat16 f: 863MB Private NTFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 ale niektóży mają bałagan na HDD :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 U mnie wygląda następująco: c: Sys + Programy z ayutostartu +programy często używane(Office, Norton, itp) 5Gb wolne ok 2GB non stop d: Gry + Programy 10 GB e: Muza 10 GB f: Filmy ,Download, Śmietnik z progsami ok 13,5 GB Ogólnie porządek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 JEZU!!!!! Ale pie.przenia sie z tym jest. Ja mam wszystko na dysku c:(40gb) tak jak chce to sie instaluje(nie mam oddzielnych katalogow do gier itp.) Jedynie muza i filmy maja odzielne katalogi w Moje Dokumenty. Po co sobie rzycie utrudniac zanim bym wsio poukladal to bym musial formata robic. A pozatym nie wiem po co ludzie trzymaja 40gb mp3 lub innego syfu. A jak cos potrzeba to i tak sie z neta sciaga najnowsze. ps. a gdybyscie widzieli nieraz moj pulpit( filmy mp3 txt skroty strony www gry programy wsio na pulpicie) ps.2 a jak cos sie zgubi to jest wyszukiwarka. Pozdrawiam Egeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 C: katalogi z windowsa (w tym ogromny pulpit), programy, gry. W katalogu z programami wrzucam tylko programy takie jakies srednie przynajmniej(zadne <font color="#FF0000">[ciach!]</font>) typu GG, photoshop. W katalogu z grami daje rozne dema, jakies ziny czy <font color="#FF0000">[ciach!]</font> programiki. D: gry - pelne wersje, backup ze starego dysku (tam troche smietnik, masa nieprzydatnych rzeczy itp.), troche smietnik (sterowniki, dx9 itp.), katalog ze sciagnieta muza (audiogalaxy i kazza), olbrzymi katalog z muzyka z plyt (ktora przegralem sobie na kompa), stary katalog mojedokumenty - czyli najwiekszy smietnik. Ach no i jeszcze na D mam ponad 200 starych gierek - ale w osobnym katalogu oczywiscie Na pulpicie mam wszystko, skroty do waznych katalogow (programy, gry, muzyka, klasyka). Rozne male filmiki - smieszne badz nie, jakies <font color="#FF0000">[ciach!]</font> programiki, wszystko co z sieci sciagam idzie na pulpit i czesto na pulpit jest najpierw rozpakowywane, jakies zdjecia i obrazki, skroty do kilku programow. Co jakis raz robie porzadek z pulpitek, kiedy to liczba ikonek zmniejsza sie z ponad 100 do okolo 20 - laduje wtedy wszystkie smiecie do moich dokumentow, jednak pulpit szybko ponownie sie zapelnia. Najgorzej ejst, jak system czasami z niewiadomych mi przyczyn poprzestawia wszystkie ikonki w sposob losowy, nic pozniej nie moge przez jakis czas znalezc. Za malo ci polonistka wypracowan zadaje, ze sie tutaj samorealizujesz ? :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 C <WIN>8 GB NTFS- system, programy D <RAZ>22,5 GB NTFS- zainstalowane gry, instalki programów i gier E <DWA>26 GB NTFS- muzyka, filmy, teledyski F <TRZY>18 GB FAT32- śmieci, download, pliki tymczasowe na czas odwiedzin dysku w kieszeni kompa z Win98 lub Me. Dysk zawalony w 73%, pulpit prawie czysty, wszystkie skróty na pasku zadań. A pozatym nie wiem po co ludzie trzymaja 40gb mp3 lub innego syfu. A jak cos potrzeba to i tak sie z neta sciaga najnowsze.Dobra muzyka szybko się nie znudzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ar2r :D :D :D :D Egeba jak ktos chce to trzyma :P bo moze nie chce sluchac caly czas te go samego !? pozatym ja nie nagrywam mp3 na cd bo to bezsensu jak nagram na cd to juz nawet tego nie slucham. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 C: katalogi z windowsa (w tym ogromny pulpit), programy, gry.(...) Za malo ci polonistka wypracowan zadaje, ze sie tutaj samorealizujesz ? :lol: :D Nie, mam wakacje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 C: 2GB System D: 3GB Oryginaly E: 75GB Piraty hehe; to byl joke; tak naprawde mam dysk 3.2GB i jedna partycje bo inne rozwiazanie nie ma sensu; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noiser Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 dysk 80GB c: 20GB system i programy... d: 60GB download, filmy, muzyka, dokumenty i wszystko inne... ostatnio kobieta zrobila w tym porzadek i na razie jest wszystko ladnie poukladane :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...