bialyikar Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 co możecie powiedzieć o pamięćiach "rimm"??? czy są wydajne?? co przwda 800setki, ale czy inne parametry mają dobre?? myślę tutaj o zastosowanu w grafice 2/3d, no i w gierkach naturlich 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 co możecie powiedzieć o pamięćiach "rimm"??? czy są wydajne?? co przwda 800setki, ale czy inne parametry mają dobre?? myślę tutaj o zastosowanu w grafice 2/3d, no i w gierkach naturlich 8) Sa to najlepsze pamieci pod najnowsze plyty i procki Intela. Nie od parady kiedys ich cena byla wieksza od ddr o 300% czy nawet wiecej. Teraz mozna je kupic w przyzwoitych cenach z za niedlugo beda tyle kosztowaly co ddr. Jeszcze beda nowe pod P4533, te to juz beda kosmiczne i pewnie b. drogie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 tzn nie jestem intelowcem ale rimm są faktycznie szybkie ale nie są aż tak wydajne gdyby ddr miały takie taktowanie to by były szybsze ze względu na niższe opoźnienia zreszta ddr 266 są szybsze od RIMM w xipowaniu przynajmniej tak widziałem w testach ale jeśli źle mówię to mnie poprawcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 RDRAMy nie mają przyszłości, nawet Intel to zauważył i coś na razie nie zapowiada nowych czipsetów pod RAMBUSy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 RDRAMy nie mają przyszłości, nawet Intel to zauważył i coś na razie nie zapowiada nowych czipsetów pod RAMBUSy. Jak to nie??? Patrz tu i podziwiaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 RDRAMy nie mają przyszłości, nawet Intel to zauważył i coś na razie nie zapowiada nowych czipsetów pod RAMBUSy. Jak nie jak tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Całkiem fajne te pamiątki bo P4 mogą na nich rozwinąc skrzydła. A teraz nawet cenę mają w miarę przystępną. Tylko gdyby nie te opóźnienia....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 gdyby nie ich astronomiczna cena (zreszta tak jak wszystkiego od Intela i z nim zwiazanego) byly by Hitem nawet pewnie dzis! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Ja myśle że to najlepsza pamięć dla P4. Przeciez ten procek był projektowany pod te pamięci. Ale ja bym baał chyba DDR bo taki ASUS + 256 RDRAM kosztuje 1400 zł, a ASUS + DDR 1100 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...