spyker (banan) Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 ja sie powymieniam na gitare jak ktos ma jakies nuty to tez sie powymieniam ok, ponizej jest to czym w tej chwili dysponuje - albo sa to oryginaly albo dobre aranze; nie kolekcjonuje takich aranzacji ktore zagra 7-latek jedna reka chociaz niestety takich jest w sieci najwiecej; PW do mnie jesli ktos jest zainteresowany (wymiana oczywiscie); http://gg.milc.pl/rozne/nuty.jpg wyslij mi nuty starwars spyke@blog.pl dzieki za nuty zaraz siadam do pianina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Akordeon, gitara - szkoła muzyczna 1-go stopnia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Akordeon, gitara - szkoła muzyczna 1-go stopnia :D klaniam sie nisko mnie nie chcieli zapisac rodzice do szkoly muzycznej :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 ja gram ludziom na nerwach ...ja tez i to jest najlepsze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 gram na kompie od 7 lat w noge tez lubie pograc, czasami w kosza popykam no i w zielone 8) kiedys gralem na fujarce (podstawowka) i cos tam probowalem na organkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Ja nie gram na niczym - w zasadzie czasem gram na GBA, sporo na PC i troszke gram w siatke... Lubie grac w pingla ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Ja chodziłem do szkoły muzycznej 7 lat :). I - stopień w klasie fortepianu. II - niestety tylko rok na klarnecie. Potem się tak potoczyło... szkoda gadać. W każdym razie nie grałem o 3 lat,a le cośniecoś chyba jeszcze pamiętam. Olkoo - co prawda nie mam nic na wymianę, ale może podesłałbyś mi coś ze swoich zbiorów ? Zaraz wyślę Ci PM :roll: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Ja chodziłem do szkoły muzycznej 7 lat :). I - stopień w klasie fortepianu. II - niestety tylko rok na klarnecie. Potem się tak potoczyło... szkoda gadać. W każdym razie nie grałem o 3 lat,a le cośniecoś chyba jeszcze pamiętam. Olkoo - co prawda nie mam nic na wymianę, ale może podesłałbyś mi coś ze swoich zbiorów ? Zaraz wyślę Ci PM :roll: :) nastepny mistrz a ja sie musze uczyc sam :cry: do szkoly muzycznej isc nie moge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 ja zaluje ze sie starzy tak pozno zorientowali ze jakis tam talent mam i sie na klase fortepianu (czy skrzypiec) nie moglem zalapac; zostal mi tylko dzial mlodziezowy w I st. a teraz sekcja deta w II; przy okazji pozdrowienia dla wszystkich z pilotow/kasztelanskiej, jozefinskiej i przede wszystkim dla tych z basztowej; chodzi oczywiscie o krakow (to tak zeby wtajemniczyc reszte); Memphis: zaraz ci wysle; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Gdyby ktoś kciał jakieś tabulatury, to tutaj znajdzie listę tego co mam. Taby są do Guitar Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 dyplom szkoly muzycznej I-go stopnia na fortepianie i to samo na gitarce :wink: o ile na pianie rzadko gram, to druty czesto szarpie :D Na fortepianie zaczalem grac jak mialem 6 lat. To za sprawa ojca, ktory jest nauczycielem w szkole muz. Ogolnie cala moja rodzinka to muzycy 8) PS Polecam Guitar Pro i stronke www.mysongbook.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=44134 :D:D Tu sie kilku z nas juz chwaliło :D:D Ja sam gitarra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania-Vc Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 hm..co do gitarki, to kiedyś próbowałam...lecz niestety tylko na kilku godzinach nauki sie skończyło. ;/ A tak oficjalnie to pogrywam sobie w szkole muzycznej II stopnia na wiolonczeli ( prawie 6lat )i fortepianie ( 4lata ).. ;) Z racji, że to mój pierwszy wpis, to może kilka słów o sobie.. ;] Mam na imie Ania.. z tego co widze, to jestem chyba dosc mloda jak na to forum.. ;D ( 15lat ) Ucze sie w szkole muzycznej w Bytomiu na w.w instrumentach.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witamy kolejną przedstawicielke płci pieknej na naszym forum ! ;) Ja niecały tydzień temu kupiłem gitarę klasyczną i męcze się z nią codziennie ! Umiem juz grać kilka akordów, "The roof is on fire", "Sweet dreams" i "Hero of the day" :D Tak, możecie mi już gratulować ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 3 lata temu grałem na gitarze basowej (4 struny to pomyślałem, że szybko się naucze grać :P), ale znudziło mi się i zmarnowałem swój talent. Teraz nie chcę do tego wracać, zresztą już sprzedałem gitare czego czasem żałuję. ps wiolonczela to bardzo piękny instrument i fajnym brzmieniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania-Vc Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) Faktycznie..wiolonczela to bardzo piekny instrument zarówno jako solowy, jak i kameralny..;] Choć nie wszyscy podzielają moje zdanie...;/ Moj brat niestety nie znosi tego 'pudła'...;/ - nightstalker - gratulacje i slowa podziwu z mojej strony ...ja potrafie wybrzdękać tylko marne ''Nothing Else Matters''... :/ :D Edytowane 10 Lutego 2006 przez Ania-Vc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Ja troche pogrywam na keyboardzie i pianinie w pracy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 @Ania-Vc słuchasz może Apocalyptici? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania-Vc Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) yhym...nawet troche tego mam ;) Choć bardziej mnie ciągnie do klimatów Bachowskich..łatwiej się gra a więcej pasji odnajduje ;) Muzyka rodzaju Apocalyptici czy tym podobnych klimatow jest niezwykle trudna nie tylko w wykonaniu, ale tazke poniekad w odbiorze i zrozumieniu...;/ Edytowane 10 Lutego 2006 przez Ania-Vc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 heh :] - 2 lata w szkole podstawowej na flecie... - 4 lata na klawiszach w szkole podstawowej (brałem nawet lekcje u sąsiada :D ) - pare razy na pianinie... - 6 dni na gitarze, akustycznej, elektrycznej - a teraz gram na kompie... tzn.. komputer gra za mnie, ja tyklo ustalam kolejność sampli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 2,5 roku na klasyku. Wlasnie zmieniam na Esteve 1.4st :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 od 3 lat gram w pingponga,od 8 w piłke nożną,od 5 w PC umiem także grac na fujarce góralskiej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 4 lata gralam na pianinie, teraz wszysto sobie przypominam Niestety nie uczylam sie w szkole muzycznej. Chodzilam za to do ogniska ale na dział wokalny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORYNEK Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja gram na gitarze basowej (Ibanez K-5) jakies 4 lata... z prawie 2 roczną przerwą niestety :/ Kiedys gralem w kapeli ale studia i co za tym idzie zmiana miejsca zamieszkania sprawily ze teraz gram tylko dla swojej przyjemnosci. Najlepiej i tak gram na nerwach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogie Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Gram na klawiszu (obecnie staruszek Yamaha QS300) i śpiewam w zespole muzycznym (głównie hałtury ale bywają też np. supporty - grałem przed Kombii, Bajm, Szczęśniakiem, Golcami i innymi). Kiedyś byłem w Drodze do gwaizd (niestety nie wygrałem, ale byłem w programie) i w Idolu (też bez sukcesów poza tym że powiedziałem że nie dostałem się do idola, ale za to może się uda w różowej landrynce - było wesoło). A kiedyś grałem po kościołach z bratem tylko nie w stylu scholi ale muzykę elektroniczną/pop (jak na nasze możliwości całkiem nieźle, sprzedaliśmy wtedy pare tysięcy kaset). Graliśmy wtedy swoje piosenki. A teraz tylko hałtura :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 A ja gram na czym ? Gram na ustach , już chyba z półtora roku ! http://www.rapidshare.de/files/13422928/Li...Riszaj.mp3.html Big up ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 4 lata gralam na pianinie, teraz wszysto sobie przypominam Niestety nie uczylam sie w szkole muzycznej. Chodzilam za to do ogniska ale na dział wokalny ;) O! Moja rodzina to "pianiści" :lol: - na drugie mam Fryderyk po Chopinie, a swoje pierwsze pianino dostałem od w wieku 5 lat:> Nauczyłem sie grac jakieś banały i na tym sie moja przygoda z klawiszami skonczyla;] Teraz zamierzam kupic sobie gitarke elektryczna i tutaj pojawia sie moje pytanie - czy powinienem szarpnąc sie na cos porządnego (Ibanez itp.) do nauki, czy moze kupic byle co i potem zmienic na lepszą jak sie wkrece? Opłaca sie uczyc na dobrym sprzęcie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 ja gralem 5-6 lat na keybordzie :) jednak z czasem poprostru znudzilo mi sie to :) jak ostatnio wyjalem sprzet to jedyne co umialem zagrac to wlazl kotek na plotek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek87 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Od 2 lat pocinam na gitarce elektrycznej, poświęcam jej stosunkowo duzo czasu i chyba odkryłem swój talent ;-) Under, za duże zagadnienie poruszyłeś odnośnie nauki na gitarze, jeśli co to służę pomocą np. na gg :) Wejdz też na: www.forum.gitara.pl Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ja grałem .... bo juz nei gram, chyba 8 lat na skrzypcach. Zacząłem w wieku chyba 7-8 lat, chodziłem do szkoły muzycznej, ale przestałem w liceum. Troche za duzo czasu mi to zajmowało. Gra indywidualna, w orkiestrze, zajecia z teorii, potem jeszcze jeden obowiązkowy instrument. Musiałem przerwac bo bym sie nie wyrobił w budzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...