PoGo Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Line6 to chyba najlepsza marka jezeli chodzi o symulacje brzmien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 No to może i ja się pochwale : Klasyk - 3lata Elektryk - 3 lata No i mój ukochany instrument Klarnet - 9 lat Do tego gram w 2 orkiestrach zespole ludowym to jeżeli chodzi o klarner.\ No i oczywiście z kumplami na elektrykach przy każdej chwili kiedy się spotkami i mamy gitary pod ręką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 ja teraz lece 8 rok na fortepianie . ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkub Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Klawisze 12 lat :D i nadal walcze ;) Gitarka własnie kupiłem ;) B.C Rich'a - Virgin , a na piec musze poczekac ;p Bo nie ma tego co chce. W tej chwili gram na -> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Jestem w tyle :( Pół roku na gitarze klasycznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 od 8 godzin na Epiphone Les Paul Jr :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...