spyker (banan) Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Chciałbym żebyście napisali na jakich gracie instrumentach (jesli gracie) Ja zaczne: Gram na pianinie od 8 lat i na gram klasycznie na gitarze od roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 ja gram ludziom na nerwach ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 ja keidys na cymbałkach grałem, ale to w podstawowce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Ja gralem kilka razy na fujarce (na lekcjach muzyki w podstawowce):lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 klasyk - 4 lata elektryk- 1rok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 klasyk - 4 lata elektryk- 1rok a na klasycznej krales klasycznie czy chwytami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 i tak i tak. jakbym gral tylko chwytami to dawno bym wyginal... imo to jest prawie zadna gra . trzeba umiec tak i tak grac. akordy przydaja sie tylko przy >duetach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 a ja gram tylko klasycznie z nut gra chwytami mnie dobija i nie umiem tak grac i nawet nie prubuje bo to tak jak mowisz nie jest zadna gra tylko jakas tania imitacja gry :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 heeee... ja to gram na klawiaturze i na myszcze, nieraz na komorze ;] a z instrumentow to na zadnym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 hm.. jesli grasz TYLKO akordami to faktycznie , nie najlepiej... ale przydaja sie i to baaardzo. zagraj 'a past and future secret' w duecie albo posluchaj chociaz to zobaczysz ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 ja w ogole nie gram akordami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Fujarka w podstawowce thats all :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Ja gram na pianinie 4 rok ale chce zrezygnowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 5 lat uczylem sie na keyboardzie ale mam przerwe 3 letnią, czyli lipa :- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 ja gram ludziom na nerwach ... Ja też, i nieskromnie mówiąc całkiem nieźle. Zakładamy boys-band ? :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 bez kitu jak uwilebiam jako ktos dobrze gra na gitarze, pianinie, wiolonczelli chyba tak sie to pisze :D lub skrzypcach kocham takie dzwieki, ale musza byc ladne oczywiscie, zawsze chcialem sie nauczyc grac na gitarze, ale jakos nie wyszlo nigdy nie sprobowalem :/ moze kiedys, w koncu podobno nigdy nie jest za pozno 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 ja gram w noge 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 bez kitu jak uwilebiam jako ktos dobrze gra na gitarze, pianinie, wiolonczelli chyba tak sie to pisze :D lub skrzypcach kocham takie dzwieki, ale musza byc ladne oczywiscie, zawsze chcialem sie nauczyc grac na gitarze, ale jakos nie wyszlo nigdy nie sprobowalem :/ moze kiedys, w koncu podobno nigdy nie jest za pozno 8) Polecam kawalek My Dying Bride - A cruel taste of Winter ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 10 na fortepianie + 8 na klarnecie; ktos chce sie powymieniac nutami muz popularnej na fortepian? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 1 raz Numark TT200 - adapter http://djmart.com/numttdirdriv.html 1 raz Behringer VMX300 -mixer http://djmart.com/behvm3chanvc.html 1 raz Numark CDN36 - dual cd player http://djmart.com/numcdpremcdp.html od okolu 3miechow, a na kompie od lutego 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 boje sie ze to sa jakies modele mikserow czy innych takich :] chociaz podziwiam kolesi jak oni moga tak zpierdzielac :] musza niezle reke cwiczyc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 boje sie ze to sa jakies modele mikserow czy innych takich :] chociaz podziwiam kolesi jak oni moga tak zpierdzielac :] musza niezle reke cwiczyc :]juz edytowalem :D A reke to cwicze inaczej HA HA HA EDIT: Tylko 2 razy mixowalem live, pierwszy raz to okolo 1.5h na poczatku to byla katastrofa :D:D, pozniej bylo jako tako 2 razem to juz mi sie lepiej podobalo, mixowalem 8h zaczalem od lightowego trance okolo 137BPM skonczylem na 146BPM konkretnym techno (W.J. Henze - part two (ten utwor miazdzyl basami bylo slychac to na calym osiedlu mimo to ze impreza odbywala sie na "tarasie"; picotto & ferri - taotek) (pomiedzy trance i techno zapodalem Hardstyle), bylo super, fajne uczucie jak widzisz jak sie ludzie bawia dzieki tobie nie bralem zadnych wspomagaczy, tylko 3 piwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 hm.. cos w tym musi byc, bo ja nic nie sugerowalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 10 na fortepianie + 8 na klarnecie; ktos chce sie powymieniac nutami muz popularnej na fortepian? ja sie powymieniam na gitare jak ktos ma jakies nuty to tez sie powymieniam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 4 lata - elektro akustyk - gibson, gram klasycznie.. czasami chwytami, teraz przymierzam sie do elektryka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TecKilla Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 ja gralem na pianinie przez rok ale to bylo jakies hm.. 12lat temu wiec nut juz nie pamietam :lol: gralem rowniez na klasyku okolo 1, roku potem elektryczna przez jakies 2 lata a zaraz po niej 5 lat na bebnach (sporadycznie wioslo) :twisted: od 3 lat nie gram na zadnym instrumencie ale po wakacjach jak wplynie troche kaski planuje kupic bebny :D od 5 lat robie muze na kompie :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 ja sie powymieniam na gitare jak ktos ma jakies nuty to tez sie powymieniam ok, ponizej jest to czym w tej chwili dysponuje - albo sa to oryginaly albo dobre aranze; nie kolekcjonuje takich aranzacji ktore zagra 7-latek jedna reka chociaz niestety takich jest w sieci najwiecej; PW do mnie jesli ktos jest zainteresowany (wymiana oczywiscie); http://gg.milc.pl/rozne/nuty.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 bez kitu jak uwilebiam jako ktos dobrze gra na gitarze, pianinie, wiolonczelli chyba tak sie to pisze :D lub skrzypcach kocham takie dzwieki, ale musza byc ladne oczywiscie, zawsze chcialem sie nauczyc grac na gitarze, ale jakos nie wyszlo nigdy nie sprobowalem :/ moze kiedys, w koncu podobno nigdy nie jest za pozno 8) Polecam kawalek My Dying Bride - A cruel taste of Winter ;) wreszcie siei zaczelo sciagac zaraz lookne co to ejst wazy ponad 10mb mam nadzieje, ze fajne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 ja sie powymieniam na gitare jak ktos ma jakies nuty to tez sie powymieniam ok, ponizej jest to czym w tej chwili dysponuje - albo sa to oryginaly albo dobre aranze; nie kolekcjonuje takich aranzacji ktore zagra 7-latek jedna reka chociaz niestety takich jest w sieci najwiecej; PW do mnie jesli ktos jest zainteresowany (wymiana oczywiscie); http://gg.milc.pl/rozne/nuty.jpg wyslij mi nuty starwars spyke@blog.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Ja napewno nie nazwę się muzykiem ale wymiatam dla przyjemności na gitarce. Qrcze, będzie juz z 10 - 12 lat. Zawsze elektryk: Casio PG-310 i od około 3 lat jeszcze Ibanez RG 270. Obecnie siedzę w klimatach Vaia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...