Skocz do zawartości
M79

No nareszcie :) NForce 3 250 bedzie miala PCI/AGP Lock!

Rekomendowane odpowiedzi

Jak ktos chce kupic athlona 64 to proponuje sie wstrzymac do kwietnia, gdy w sklepach beda dostepne plytki na nf3 250. Chipset jako pierwszy pod a64 oferuje PCI/AGP lock, a co z tego wynika chyba nie trzeba tlumaczyc 8)

hej!

http://www.theinquirer.net/?article=14396

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ha to dobra wiadomość :D bo VIA bedzie musiala zrobic kontratak i płyty oparte na starszych chipsetach również stanieją :D ,to samo płyty na NForce3 150 ,ehh zeby AMD wypuscilo cos w stylu durona pod s754 :D a Asrock jakas ciekawa niedroga płyte ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu na tym forum panuje NForcemania??

K8T800 jest lepsze pod kazdym wzgledem od NF3 ,a tu z chora niecierpliwoscia czekaja na kolejna wersje NF3 bo moze cos tam pokaza

jakby o/c zalezalo od blokady pci to by przed pojawieniem sie nf2 pojecie o/c nie istnialo

a dziwnym trafem dzisiejsze osiagniecia nie umywaja sie do tych sprzed wspanialej ery NV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakby o/c zalezalo od blokady pci to by przed pojawieniem sie nf2 pojecie o/c nie istnialo

a dziwnym trafem dzisiejsze osiagniecia nie umywaja sie do tych sprzed wspanialej ery NV

paradox :D

dobre, dobre...co się naśmiałem to moje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się zapytam tylko o jedno

KIEDY BĘDZIE DOSTĘPNA PŁYTA na NFORCE 4??? :).

Wczoraj mnie koleś rozwalił w sklepie komputerowym. Powiedział ze che płytę z Chipsetem Nforce 3 pod procesor Intel Pentium do procesora Intel pentium 4 2000Mhz z możliwością podkręcania . BUAHHAHAHAHHAHA jak ja z tego targałem :D

Ludzie czasem mają niesamowite pomysły i....... zachcianki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chipset jako pierwszy pod a64 oferuje PCI/AGP lock, a co z tego wynika chyba nie trzeba tlumaczyc  8) 

hej!http://www.theinquirer.net/?article=14396

Poczytaj o SISie 755 . nVidia dala [gluteus maximus] z nForce3 . 150 miala miec juz blokade a wyszlo na oszukiwanie klientow :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu na tym forum panuje NForcemania??

K8T800 jest lepsze pod kazdym wzgledem od NF3 ,a tu z chora niecierpliwoscia czekaja na kolejna wersje NF3 bo moze cos tam pokaza

Zgadzam się. Podczas gdy nforce2 jest jak na razie najlepszym chipsetem na socketA to nforce3 to totalna kicha, przynajmniej nforce3 150.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...