motofan Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Witam wszystkich i przechodzę do rzeczy.Otórz kończę studia ze specjalnością CISCO i muszę wymyśleć sobie temat pracy inżynierskiej.Nie mam zbytnio pomysłów jaki,poza tym chciałbym jakiś temat do którego jest dużo materiałów w języku polskim.Gdyby ktoś mógł mi jakiś pomysł podrzucić związany z tematyką sieci a najlepiej CISCO to bardzo bym był wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Jak Ci się nie chce, to poprostu nie pisz tej pracy... Na rynku pracy jednak niestety ciężko Ci będzie z takim niechciejstwem. A o polskiej literaturze to już możesz zapomnieć, bo sam piszę właśnie pracę magisterską i cokolwiek co jest polskie to jest przestarzałe, nieaktualne albo poprostu nie ma tego. Jak już robisz CISCO, to tymbardziej powinieneś zadbać o aktualność pracy inżynierskiej, bo jak potem komuś pokażesz coś starego, to się zapytają po co właściwie to robiłeś? Sobie a muzom???? Pomyśl... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Hmm,tu nie chodzi o to że mi się nie chce,po prostu nie wiem jaki wybrać dobry temat żeby był aktualny.Szukam od kilku dni wiadomości ale nie mogę się zdecydować.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Bardzo bym prosił moderatora o przeniesienie tego wątku na oprogramowanie sieciowe bo tutaj chyba mało osób zagląda. P.S Czy ktoś wie coś lub posiada materiały na temat sieci przeźroczystych to bedę bardzo wdzięczny za info.Na nich chyba skupię pracę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...