cezar.I Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Dzień dobry . Mam pytanie co się zdu... jak chcę ustawić nową tapetę standardowo w ustawieniach windowsa to program się wiesi i wyskakuje ? ogulnie chyba padł run.dll32 ale pewny nie jestem . Co to może być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Wyswietla jakiś komunikat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Nie dobrze. Przydaloby sie przeinstalowanie systemu. Runndll nie padl, bo gdyby to mialo miejsce, system by nie ruszyl. Blad tkwi gdzie indziej ale moze byc z rundll'em powiazany. Jakis konflikt oprogramowania. "Ogólnie" to sie tak pisze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar.I Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Komunikatu nie wyświetla poprostu wyskakuje . A z tym ogólnie to 2002JSQ masz raceję ale co z tego :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...