Fobos Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Ce Moze mi ktos wytlumaczy tak krok po kroku,jak zmienic macka w Mandrake 9.2 ,a wlasciwie poprowadzic za reke poniewaz nie mam pojecia jak to zrobic, linuxa uzywam o 2 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Ce Moze mi ktos wytlumaczy tak krok po kroku,jak zmienic macka w Mandrake 9.2 ,a wlasciwie poprowadzic za reke poniewaz nie mam pojecia jak to zrobic, linuxa uzywam o 2 dni. co już się zachciewa darmowego internetu :P tu masz opis :P http://newbie.linux.pl/?id=article&kategor...d7d7e6d21ae8ba0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fobos Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Nie, poprostu mamy siec w kilka osob i tak sie sklada ze wraz z kolega mamy takie same macki karty sieciowej i musze zmieniac bo sa konflikty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 ...ze wraz z kolega mamy takie same macki karty sieciowej i musze zmieniac bo sa konflikty... moze powiedz jak to jest mnozliwe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Nie, poprostu mamy siec w kilka osob i tak sie sklada ze wraz z kolega mamy takie same macki karty sieciowej i musze zmieniac bo sa konflikty... To co opowiadasz teraz to najgorsze kłamstwo jakie dziś słyszałem, aż mi grypa wraca spowrotem. Nie ma takiej możliwości by karty sieciowe miały tego samego mac'a (chyba że sam go na takowego zmienisz). Totalna herezja, co opowiadasz - może lepiej już o nic nie pytaj, bo się ośmieszasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...