pcmax Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 witam! Jestem administratorem srwisu www.pcmax.xp.pl i szukam o sob które pomogłyby mi przy jego tworzeniu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 jak narzie to same reklamy :D powodzenia w tworzeniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 ladne logo :) tylko wkradly sie dwa bledy - na dole - przy tym "endzie" jakas biala linia sie pojawila (po prawej), a na gorze (tez po prawej) pojawil sie jakais bialy prostokacik... a tak to ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 1. skasuj ta LOLowata sonde ;) 2. Przegladarka: Microsoft Internet Explorer Adres IP: xx.xx.xxx.xxx System Operacyjny: Windows NT Rozdzielczosc Ekranu: 1024x768 cosik ci to nie dziala - uzywam opery ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 logo i layout fajne ale... wywal sonde, informacje o przegladarce itd, szybko przelecialem kilka testow i sa bledy ortograficzne, banner: 'damy ci pieniadze...' bardzo tutaj nie pasuje wiem ze masz z tego jakies zyski, ale mnie to kuje w oczy, wywal przyciski na gorze po prawej: 'ustaw startowa' i dwa kolejne. najbardziej mnie wnerwia popup, wg mnie ta stronka jest (jeszcze)za slaba zebym wyslal smsa. tekstow merytorycznie nie sprawdzalem. jednak widac ze pracy troche w to wlozyles i zycze ci powodzenia, nawet kliknalem w banery :) narki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 czy ktos z was zamierza mi pomoc przy jej tworzeniu!??? dzieki za opinie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 1. skasuj ta LOLowata sonde ;) 2. Przegladarka: Microsoft Internet Explorer Adres IP: xx.xx.xxx.xxx System Operacyjny: Windows NT Rozdzielczosc Ekranu: 1024x768 cosik ci to nie dziala - uzywam opery ;) mi przedstawia sie jako opera :) kliknij F12 i znznacz Identyfi as Opera a nie jako IE :] i bedzie gites Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 szukam teraz sponsorów i osob do wspolpracy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 szukam teraz sponsorów i osob do wspolpracy!!Hehe a kto ich nie szuka..... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolik Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 szukam teraz sponsorów i osob do wspolpracy!!Hehe a kto ich nie szuka..... :wink: He mi tez by sie przydal spomnsor ktory by placil za wszystkie czesci potrzebne do moda mojej bydy <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 bannery, statystyki, gemiusy, hity.... ech :? ich troje..... [nie ma emotka, ktorego moglbym tutaj wstawic] aha, nie netscape a mozilla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...