pavełek Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Miałem formata zainstalowałem sobie jak zwykle windowsa 2003 wszystko juz uporządkowałem, powgrywałem stery no to teraz trzeba zarejestrwać tego triala to klikam jak zawsze żeby przez internet potem że tylko rejestracja systemu a nie jeszcze na stronie i... trwa sprawdzanie połączenia a potem wyskakuje że nie może sie połączyć z serwerem aktywacji i zeby sprawdzić ustawienia sieciowe itp a potem spróbowac ponownie... no wszystko chodzi ok internet jest... już 2 dzień próbuje to zarejestrować i nic a zawsze odbywało sie bez problemów. Co jest ? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Normalka, też tak miałem. Za parę godzin/dni będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 No i przy któryms starcie wywaliło ze musi sie rejestrowac a jak nie to wyłączamy komputer wybierając ANULUJ :D no cóż spróbowałem i poszło :P i kopia już zarejestrowana :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...