Nygas Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Cytat Qrcze... juz 2 x zaliczylem zwieche... ale nie w grach tylko w wndowsie... wczesniej tego nie bylo... To moze sproboj od kogos innego pozyczyc taka karte albo powiedz w serwisie zeby ci wymienili (na kilka dni) na inna i obadasz sobie czy nie ma zwisow. jesli sa no to pewno masz cos z systemem popsute. a tak wogole to masz detki certyfikowane ? czy jakies alphy, bety itp. ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Detki mam z CD z grafy... 28.32 ... pojde jeszcze do qmpla z ta grafa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 kurde ja mam podobny bajer ale z troche starsza karta viper v770 ultra jak zaczolem sie nia bawic w podkrecanie to czasami teraz mi sie komp zawiesi nawet w windowsie a przed podkrecaniem wszystko chodzilo ok :( a podkrecilem ja tak jak w innych testach :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 no niezle sie usmialem czytajac nie powiem, i jescze te info na biezaco kiedy bedzie karta i w ogole co sie dzieje uahahahaha, podsumowujac zadam pytanie retoryczne: kiedy ludzie sie wreszcie naucza ze sie kreci po np. 5 mhz gpu i ram na zmiane i za kazdym razem laduje sie 3d smarka i artifact testera ze slepiami wlepionymi w ekran zeby zobaczyc bledy grafy?, dlaczego tak malo przewidywania czasem?, ehh chlopaki i dziewczyny... tak naprawde satysfakcja z krecenia grafy jest dopierow wtedy gdy sie spedzi nad ponoszeniem mhz ,artifactem i 3d smarkiem kilka godzin i wreszcie sie dojdzie do max wyzylowonaych ustawien, polecam to mile uczucie po dlugiej walce 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Kazdy kiedys zaczyna i w moim przypadku uczy sie na bledach nie? troche wyrozumialosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Cytat Qrcze... juz 2 x zaliczylem zwieche... ale nie w grach tylko w wndowsie... wczesniej tego nie bylo...Idz znow. Ale wymagaj jakies karty w zastaw. Powiedz, ze robisz grafike i ze potrzebujesz minimum takiej mocnej jaka posiadasz (jezeli nie wytrzymasz znow 2 tygodnie bez karty). Wreszcie zrozumieja, ze jednak cos nie tak z nia. Jeszcze jedno wyjscie z sytuacji. Dlaczego myslimy wszyscy, ze to wina karty graficznej ? Moze to byl zbieg okolicznosci, ze zaczelo sie wieszac jak podkrecil karte. Podkrecasz proca ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Nie podkrecam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Cytat Nie podkrecam...Masz calkiem fajne chlodzenie ale dla pewnosci zapytam, jaka masz temp. proca, chipsetu i hdd ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Cpu - 46-49* Chipset - do 37* A HDD nie wiem... jak zmierzyc? ;) termometra nie mam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Cytat Cpu - 46-49* Chipset - do 37* A HDD nie wiem... jak zmierzyc? ;) termometra nie mam ;) To jednak problem lezy po stronie grafy lub sterow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Hmmm... wyglada na to ze to chyba nie grafa... wsadzilem qmpla gf2mx400 i jest to samo a nawet gorzej... teraz potrafi mi w ogole sam zresetowac kompa np przy ogladaniu filmu, gdy gram... CO jest do cholery? AGP walnelo? Jak oddam kompa do serwisu to nic mi to nie da bo tam testuja tylko 3D Markiem... a 3DMarka przechodzi spoko... tylko w grach takie anomalie... Sorry ze zawracam glowe ale juz mnie to wkur... na maxa. Jakies sugestie? (poza wywaleniem kompa za okno... ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Mi sie kiedys tez komp sam resetowal i okazalo sie,ze to wina zasilacza. Nie pamietam zeby sie wieszal,ale moze to to.. Sprawdz napiecia,albo zmien zasilke na inna i wtedy testuj. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...