Adios03 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Chcialbym kupic wentylator cichy i mozliwie najbardziej wydajny. Oba z tych co przedstawilem sa bardzo ciche i podobno w tej klasie najbardziej wydajne. Mam bartona 2500+(1826Mhz),ale chce zeby bylo lepiej:)Prosze o jakies recenzje,porade..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 :!: jak Ciebie stac na SILENT BREEZE to dorzuc 20zl i kup Zalmana CNPS-7000A AlCu OEM jakies 110zl na Twoja plyte wejdzie i przy 1300-1400 rpm (LOW) bedzie OK tu masz czego w OEMie brakuje http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=665...ghlight=#665034 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafix Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Silent Breze 462 II jest cichy ale niestety z wydajnościa to u niego kiepsko nie polecam !!! powiem tak mam athlona 2,4 jak zupełnie nic nie robie mam 36 stopni, jak zaczne cos robic to zwrasta juz do 45 a jak gram to przekracza 50 stopni a mam w budzie 2 wentylatory wyciagajace i to one wykonuja połowe roboty a wiec nie polecam tego Silent Breze kup tego drugiego a jak chcesz cos z Glacial Techa to kup 2510 Pro i regulator obrotów !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...