Skocz do zawartości
dzidzi

ALL-IN-WONDER RADEON 8500DV

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc mam "malutki" problemik. Dostalem karte jak w podpisie tylko, ze ona jest z za oceanu i w oprogramowani ATI Multimedia Center nie moge ustawic sobie TV jedyne do wyboru sa kraje z Ameryki badz tez azjatyckie sciagnolem ze strony ATI najnowsze oprogramowanie ale dalej to samo. Co mam czynic :) ?? Dzieki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomóżcie!!!!! Czy nikt nic nie wie może da sie jakies oprogramowanie wgrać. Podobno może być problem bo my mamy PAL-SECAM a tam jest jakoś inaczej??  :cry:

Fakt, tam jest inaczej, NTSC to sie zwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nio,jak juz wczesniej koledzy mowili Twoja karta ma tuner przystosowany do trybu NTSC.Musisz poszukac biosik do AIW8500DV w europejskiej wersji i powinno dzialac.

BTW - gratuluje fajnej grafy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc mam "malutki" problemik. Dostalem karte jak w podpisie tylko, ze ona jest z za oceanu i w oprogramowani ATI Multimedia Center nie moge ustawic sobie TV jedyne do wyboru sa kraje z Ameryki badz tez azjatyckie sciagnolem ze strony ATI najnowsze oprogramowanie ale dalej to samo. Co mam czynic :) ?? Dzieki za pomoc.

Może masz na karcie przełącznik PAL/NTSC - zobacz - jak masz to masz sprawę załatwioną. Na mojej karcie jest taki przełącznik i można sobie zmieniać format między Pal-em i NTSC - nie sprawdzałem czy działa to, to czy to tylko pic na wodę - ale jak ci nic innego nie pozostanie to warto to sprawdzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi