dzidzi Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Czesc mam "malutki" problemik. Dostalem karte jak w podpisie tylko, ze ona jest z za oceanu i w oprogramowani ATI Multimedia Center nie moge ustawic sobie TV jedyne do wyboru sa kraje z Ameryki badz tez azjatyckie sciagnolem ze strony ATI najnowsze oprogramowanie ale dalej to samo. Co mam czynic :) ?? Dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 no spoko - tylko podpisu u ciebie brak :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzi Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Musze ustawic na stale :) Wiec mam Athlona 2400+ Aopen AK77-8X MAX 512MB Kingston (266) no i grafika Radeon 8500DV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzi Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Pomóżcie!!!!! Czy nikt nic nie wie może da sie jakies oprogramowanie wgrać. Podobno może być problem bo my mamy PAL-SECAM a tam jest jakoś inaczej?? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 w biosie grafy zmień wpis, może pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzi Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 W biosie :) super ale jak to sie robi? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Pomóżcie!!!!! Czy nikt nic nie wie może da sie jakies oprogramowanie wgrać. Podobno może być problem bo my mamy PAL-SECAM a tam jest jakoś inaczej?? :cry: Fakt, tam jest inaczej, NTSC to sie zwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 nio,jak juz wczesniej koledzy mowili Twoja karta ma tuner przystosowany do trybu NTSC.Musisz poszukac biosik do AIW8500DV w europejskiej wersji i powinno dzialac. BTW - gratuluje fajnej grafy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzi Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Ciesz się bo widze promyk nadziei :) Tylko skąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> biosik do tej karty i czy nie jest to przypadkiem "groźne" hi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Czesc mam "malutki" problemik. Dostalem karte jak w podpisie tylko, ze ona jest z za oceanu i w oprogramowani ATI Multimedia Center nie moge ustawic sobie TV jedyne do wyboru sa kraje z Ameryki badz tez azjatyckie sciagnolem ze strony ATI najnowsze oprogramowanie ale dalej to samo. Co mam czynic :) ?? Dzieki za pomoc. Może masz na karcie przełącznik PAL/NTSC - zobacz - jak masz to masz sprawę załatwioną. Na mojej karcie jest taki przełącznik i można sobie zmieniać format między Pal-em i NTSC - nie sprawdzałem czy działa to, to czy to tylko pic na wodę - ale jak ci nic innego nie pozostanie to warto to sprawdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzi Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Niestety nie mam takiego przełącznika :cry: Może spróbuję z tym biosem tylko musze mieć dobrą "instrukcje". Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Może ktoś da linka do biosu, bo ja nie mogę znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...