007 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 http://netron.no/spill/barbjump.htm moj rekord 62 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 juz 173 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Jak narazie 78 z czego 20 na jednej rece :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 moze maly cheat : lepiej gralo sie muzynem kiedy juz obcielo mu obie nogi i skskal na rekach kolejna giera http://www.turbotanks.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 pamietam ta gre czad musze powiedziec, ze jakos lepiej mi sie zawsze murzynem skakalo :) a rekord to jakos ok 250 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 tak mysle ze jak ktos znajduje gierke to smieci na oslej zakladajac kolejny topic, moze przykleic ten topic i tutaj dawajmy linki do wszystkich takich rzeczy ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 tak mysle ze jak ktos znajduje gierke to smieci na oslej zakladajac kolejny topic, moze przykleic ten topic i tutaj dawajmy linki do wszystkich takich rzeczy ?! jestem za mozna przykleic ten topic i neich inni daja tu gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 tak mysle ze jak ktos znajduje gierke to smieci na oslej zakladajac kolejny topic, moze przykleic ten topic i tutaj dawajmy linki do wszystkich takich rzeczy ?! jestem za mozna przykleic ten topic i neich inni daja tu gry Jestem za ale nie wiadomo by bylo kto pisze o jakiej gierce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Super gierka ;] 78 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 tak mysle ze jak ktos znajduje gierke to smieci na oslej zakladajac kolejny topic, moze przykleic ten topic i tutaj dawajmy linki do wszystkich takich rzeczy ?! jestem za mozna przykleic ten topic i neich inni daja tu gry Jestem za ale nie wiadomo by bylo kto pisze o jakiej gierce. przecież do każdego posta można by dać tytuł, no i można by zakazać publikacji indywidualnych rekordów (z przyzwoleniem dla tych naprawde wysokich) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 bylo opcja szukaj 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 panowie przciez jest juz dzial gry :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...