masin Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 czy takie cos się nadaje do "malowania" po mostkach w prockach ? http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=67&gg=62&id=73 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Doskonały do klejenia mostków.Skoro tak piszą to pewnie tak jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GibONik Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 on jest dobry też taki mam i nie narzekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Póki nie spróbujesz to się nie dowiesz ale skoro piszą i Gibonik ją poleca to spróbuj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 no to chyba go nabędę bo "ołowkowanie" wyprowadza mnie z równowagi psychcznej nie wiem co jest nie tak z tym grafitem ale po pewnym okresie czasu muszą się zmienać jego wartości fizyczne bo procek przestaje działać ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...