Skocz do zawartości
fireblade3

Watercooling.com.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Na wstępie przepraszam moderatorów że zamieszczam to także tutaj ale uznałem że jest to istotna informacja.

Jakiś czas temu powstał serwis www.watercooling.com.pl . Na dziś (ostatni dzień ferii) zaplanowaliśmy otwarcie i tak się dzieje. O godzinie 17 (jest już ciut po) zapadła klamka i starujemy. Puki co zaczynamy z 2 tłumaczeniami nowych testów i sporą galerią. W między czasie (jeżeli znajdzie się sponsor) dokonamy paru testów (w najblizszym czasie planujemy test chlodnic z seri BlackIce). Serwis ma trochę męczący layout ale już tworzymy nowy. Zapraszamy do odwiedzenia serwisu.

Serwis dostępny tu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nieźle tego właśnie trzeba było serwis w pełni poświęcony tematyce WC, jeżeli chodzi o mnie to ta stronka napewno wyląduje w zakładkach mojej przeglądarki internetwowej.

Oby stronka się rozwineła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My planujemy dokonywac testów na zestawie zlozonym z rezystorów grzewczych (lub peltierow bo akorat mam 3 ;) ) przykreconych do miedzianego klocka (przefreozowanego na wzor jadra) z zamocowana czujka. Problem jest taki ze potrzebujemy stalego sprzetu testowego - tzn bloku i pompy - bo przecierz nie bede do testow np. chlodnic wyciagal swojego ze kompa i zakladal bo to mija sie z celem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My planujemy dokonywac testów na zestawie zlozonym z rezystorów grzewczych (lub peltierow bo akorat mam 3 ;) ) przykreconych do miedzianego klocka (przefreozowanego na wzor jadra) z zamocowana czujka. Problem jest taki ze potrzebujemy stalego sprzetu testowego - tzn bloku i pompy - bo przevierz nie bede do testow chlodic wyciagal swojego z kompa i zakladal.

Mozemy zrobic zrzute na serwisach. Co ty na to? Jakbysmy sie w kilka serwisow zebrali to moze by sie na cos sensownego uzbieralo. Czekam na sugestie i zgloszenia ewentualnych pomocnikow z innych serwisow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobra propozycja :) - ogólnie juz rozmawiam z Panami z Mcs.pc.pl - może coś z tego wyjdzie. Jeżeli nie to wtedy posuniemy sie do tak ostatecznych środków.

Ogólnie chciałbym podziękować ze wyrażacie zainteresowanie stroną :). Postanowiłem zrobić taki serwis bo jeszcze takiego w Polsce nie ma... A czego mamy byc za murzynami :) (nie jestem rasitą ;) to takie powiedzenie)

Update

Warto napisac iż chyba mamy sponsora i zaczynamy testy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: ciekawa stronka. wiem o jej istnieniu juz jakis czas :D mam nadzieje, ze nie zabraknie Wam sil i pomyslow do jej tworzenia.

fireblade3 - zagladnij do galerii: kategorie -> MazeChip(DangerDen). jest tam jedno zdjecie (moje ;)) Maze GPU, ktore nie pasuje do tej kategori. chyba nalezaloby je usunac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok juz lukam :)

Update - zmienilem ;) - zaplątał mi się twój gpu :)

Jeszcze sporo tego jest do galerii :)

Póki co to szukamy grafika do redkacji - mamy problemy z grafiką do nowego layouta ;). Jezeli ktoś posiada takowe zdolnosci niech wali na prv...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc tak z Mate'm juz ustalone. Za pare dni ma nam podeslac sprzet. Bedzie to Nukleon v2, Pompa eheim compact, pojemnik 1,2l i pare kolanek kolanka. Testy jak dobrze pójdzie rozpoczną się w przyszly weekend (jak zdobęde miedz ktora chwilowo jest spora trudnoscia - hamy w lbl nie chca mi uciac)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi