fireblade3 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Na wstępie przepraszam moderatorów że zamieszczam to także tutaj ale uznałem że jest to istotna informacja. Jakiś czas temu powstał serwis www.watercooling.com.pl . Na dziś (ostatni dzień ferii) zaplanowaliśmy otwarcie i tak się dzieje. O godzinie 17 (jest już ciut po) zapadła klamka i starujemy. Puki co zaczynamy z 2 tłumaczeniami nowych testów i sporą galerią. W między czasie (jeżeli znajdzie się sponsor) dokonamy paru testów (w najblizszym czasie planujemy test chlodnic z seri BlackIce). Serwis ma trochę męczący layout ale już tworzymy nowy. Zapraszamy do odwiedzenia serwisu. Serwis dostępny tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 No nieźle tego właśnie trzeba było serwis w pełni poświęcony tematyce WC, jeżeli chodzi o mnie to ta stronka napewno wyląduje w zakładkach mojej przeglądarki internetwowej. Oby stronka się rozwineła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Aktualnie naszym priorytetem jest zrobienie nowego layouta, nabór ludzi do redakcji, oraz zdobycie sprzętu testowego (chodzi o blok i pompe) i rozpoczęcie testów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Fajna stronka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas911 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Już leży w ulubionych :wink: Stronka całkiem całkiem 3majcie tak dalej :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Czekamy na testy polskich bloków wodnych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 juz doszla do ulubionych. mam nadzieje, ze siw Wam uda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 A własnie co sie stalo z wielkim testem?? - Witch mial robic cos takiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 ładnie ładnie :D zycze powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 yep, bede czestym gosciem, zycze powodzenia na starcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 A własnie co sie stalo z wielkim testem?? - Witch mial robic cos takiego...Zapomnij oni nie wyrabiaja z blokami a co dopiero z jakims glupim testem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 My planujemy dokonywac testów na zestawie zlozonym z rezystorów grzewczych (lub peltierow bo akorat mam 3 ;) ) przykreconych do miedzianego klocka (przefreozowanego na wzor jadra) z zamocowana czujka. Problem jest taki ze potrzebujemy stalego sprzetu testowego - tzn bloku i pompy - bo przecierz nie bede do testow np. chlodnic wyciagal swojego ze kompa i zakladal bo to mija sie z celem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 My planujemy dokonywac testów na zestawie zlozonym z rezystorów grzewczych (lub peltierow bo akorat mam 3 ;) ) przykreconych do miedzianego klocka (przefreozowanego na wzor jadra) z zamocowana czujka. Problem jest taki ze potrzebujemy stalego sprzetu testowego - tzn bloku i pompy - bo przevierz nie bede do testow chlodic wyciagal swojego z kompa i zakladal.Mozemy zrobic zrzute na serwisach. Co ty na to? Jakbysmy sie w kilka serwisow zebrali to moze by sie na cos sensownego uzbieralo. Czekam na sugestie i zgloszenia ewentualnych pomocnikow z innych serwisow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Bardzo dobra propozycja :) - ogólnie juz rozmawiam z Panami z Mcs.pc.pl - może coś z tego wyjdzie. Jeżeli nie to wtedy posuniemy sie do tak ostatecznych środków. Ogólnie chciałbym podziękować ze wyrażacie zainteresowanie stroną :). Postanowiłem zrobić taki serwis bo jeszcze takiego w Polsce nie ma... A czego mamy byc za murzynami :) (nie jestem rasitą ;) to takie powiedzenie) Update Warto napisac iż chyba mamy sponsora i zaczynamy testy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 nopisz kto (na 100 5 sie ucieszy) i napisz co :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Kto napisze jak bedzie pewne - A co napisze jak mi pozwoli ;) a tak serio to wszystko w swoim czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Nie no chyba już mi wolno napisać iż sprzęt zasponsoruje nam Mate (www.mcs.pc.pl) co to dowiecie sie za niedluga chwile ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 :arrow: ciekawa stronka. wiem o jej istnieniu juz jakis czas :D mam nadzieje, ze nie zabraknie Wam sil i pomyslow do jej tworzenia. fireblade3 - zagladnij do galerii: kategorie -> MazeChip(DangerDen). jest tam jedno zdjecie (moje ;)) Maze GPU, ktore nie pasuje do tej kategori. chyba nalezaloby je usunac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Ok juz lukam :) Update - zmienilem ;) - zaplątał mi się twój gpu :) Jeszcze sporo tego jest do galerii :) Póki co to szukamy grafika do redkacji - mamy problemy z grafiką do nowego layouta ;). Jezeli ktoś posiada takowe zdolnosci niech wali na prv... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Więc tak z Mate'm juz ustalone. Za pare dni ma nam podeslac sprzet. Bedzie to Nukleon v2, Pompa eheim compact, pojemnik 1,2l i pare kolanek kolanka. Testy jak dobrze pójdzie rozpoczną się w przyszly weekend (jak zdobęde miedz ktora chwilowo jest spora trudnoscia - hamy w lbl nie chca mi uciac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...