blaaa Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 niech odrazu moderek nie bedzie zly bo chodzi tu o leganle mp3 a nie jakies ukradzione komus... gdzies, kiedys, cos :lol: a wiec pytanie do was forumowiczow skad sciagacie legalne mp3 najbardziej chodzi mi o gatunki - ambient - trance - house - techno najlepiej zeby to byly jakies sety ale kotkie tez sa dobre :lol: i zeby niebylo ze nie umiem poszukac to dam cos od siebie http://www.rodziu.site.pl/mp3.php > ostatnio cos sie popsul ftp i niebylo mp3 zagranicznych (wszystkie trancowki zostaly stracone) ale teraz site rusza od nowa i jest co ssac :roll: http://mp3.wp.pl/p/strefa/gatunki/E.html > elektroniczna http://mp3.wp.pl/ > tutaj kazdy znajdzie cos dla siebie wszystkie gatunki :) (38156 legalnych plików mp3 do ściągnięcia za darmo! ) jesli ktos ma jakies fajne stronki to niech zapoda bo nie tylko mnie sie przydadza :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Ja korzystam najwiecej z mp3.wp.pl - naprawde sporo fajnych rzeczy, moge polecic ludziom ze jest kilka naprawe fajnych rzeczy... Poza tym - legalne jest zgrywanie z radyjek internetowych - ja zgrywam sporo z ronych sacji i potem przerzucam przez "odszumiacz" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Ja sie dolaczam.... tylko ze interesuja mnie podklady do hiphopu... te na wp to kaszana (no poza "kilkoma" wyjatkami) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 dla mnie www.mp3.wp.pl to kicha. Kawalki sa do [gluteus maximus], tego sie nie da sluchac. U mnie www.ukta.tk rzadzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monocyklista Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 bardzo dobre sety są na Hybridized.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 a ja kupuje płyty w m piku i zzucam se do kompa w mp3 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 a ja kupuje płyty w m piku i zzucam se do kompa w mp3 :P Tylko sie nie przyznawaj jak pozyczasz kolegom, zaraz Cie zlodziejem okrzykna pewne osob(niki)y :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 jesli chodzi o HH to wp.pl jest rewela no i ew. www.hip-hop.pl, no a czasami jak cche legalny teledysk znajduje sobie na szorty.pl albo www.videoclips.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!!!KASZTAN!!! Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 heh to moze ktos mi powie skad brac kawalki naprawde MOCNEGO TECHNO i CLUB'u - kawalki te musza byc z tzw. "RURĄ" - moze ona juz wyszla z mody , ale wolnymi krokami zblizaja sie wakacje a imprezy oparte na tej muzie na prawde sa zaje-fajne ! - jak znacie naprawde jakies mocne remixy lub wykonawcow - szczegolnie non commercial - tylko nie Dj Noiserr bo to juz mam ... bylbym dzwieczny aha - nie proponujcie Clubbasse - bo to nie muzyka tylko szajs jakich malo - komercha i na dodatek monotonna i tandetna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 byyyyyyyyyyylooooooooooooooooooooo szuuuuuuuukaaaaaaaaajjjj .. sam zakladalem niedawnop podobny topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krolik Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Troche dobrej muzy masz tu www.clubbasse.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!!!KASZTAN!!! Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Troche dobrej muzy masz tu www.clubbasse.com AgroTechno :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 szukaj topic "muzyka klubowa" zalaczalem tam maaaaase stron z muzyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 jakby ci sie nie chaiło prosze bardzo http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=599...=muzyka+klubowa sam zakładałem a na imprezy polecam kawałek dark monks insane wszyscy przy tym wymiękają :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...