Aragorn Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Fuxmen i ATLON prosze używać migaczy jak mnie będziecie mijać :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 zróbmy fuzję :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 o tak ARAGORN dolacz do nas.. bedziemy mieli srednia ponad 40 wu.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 :D szkoda juz mnie wzieliście ale będę próbował gonic :D aragorn juz właczam migacze :D moze do mnie chcesz sie dołączyć?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Jestem gotów się do kogoś przyłączyć. Prosze o info na priva . Kto mnie przekona do tego się dołącze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...