Skocz do zawartości
e!

ge 3 ti 200

Rekomendowane odpowiedzi

kto wie jak zrobic zeby ge 3 ti 200 mial wieksze napiec niz 1.8 v na agp ??

jakis v mod ?? moj sie kreci na 280 mh i kce zwiekszyc napiecie aby doszedl do 300 mh. wiem ze to prawie nie mozliwe ale kce sprubowac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kto wie jak zrobic zeby ge 3 ti 200 mial wieksze napiec niz 1.8 v na agp ??

jakis v mod ?? moj sie kreci na 280 mh i kce zwiekszyc napiecie aby doszedl do 300 mh. wiem ze to prawie nie mozliwe ale kce sprubowac :D

To nie jest zalezne od karty graficznej ale od plyty głownej.. Np niektore Epoxy na AGP oferowaly nawet 2.2V.. a ABIT widocznie uznał ze 1.8V to wystarczajace maximum... Poszukaj lepiej Vmoda.. do tego swojego Palita.. tez mam ta karte.. na WC lata mi 282/600 bez radiatorów na pamieciach.. w 3Dm.. Rozgladalem sie za vmodem ale nigdzie nie umiem znalzesc...

BTW: 2V na AGP nie dalo by Ci 300mhz na rdzeniu... AGP V podniesienie z 1.5V do 1.8V daje okolo 4-5Mhz na rdzeniu i 15-20Mhz na pamieciach.. głownie pamieci z tego korzystaja..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.xbitlabs.com/articles/video/dis...erclocking.html

kurcze ciekawe bo mialem Palita GF3Ti200 a na moim sie cienko pamiecie krecily :( rdzen tez mialem 270 8)

ten link co dales nie pasuje do mojego gf

ja nie mam nie od dolu tylko konice po lutowaniu i jakies inne wypustki ale nic takiego nie ma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi