e! Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 kto wie jak zrobic zeby ge 3 ti 200 mial wieksze napiec niz 1.8 v na agp ?? jakis v mod ?? moj sie kreci na 280 mh i kce zwiekszyc napiecie aby doszedl do 300 mh. wiem ze to prawie nie mozliwe ale kce sprubowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 http://www.xbitlabs.com/articles/video/dis...erclocking.html kurcze ciekawe bo mialem Palita GF3Ti200 a na moim sie cienko pamiecie krecily :( rdzen tez mialem 270 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 kto wie jak zrobic zeby ge 3 ti 200 mial wieksze napiec niz 1.8 v na agp ?? jakis v mod ?? moj sie kreci na 280 mh i kce zwiekszyc napiecie aby doszedl do 300 mh. wiem ze to prawie nie mozliwe ale kce sprubowac :D To nie jest zalezne od karty graficznej ale od plyty głownej.. Np niektore Epoxy na AGP oferowaly nawet 2.2V.. a ABIT widocznie uznał ze 1.8V to wystarczajace maximum... Poszukaj lepiej Vmoda.. do tego swojego Palita.. tez mam ta karte.. na WC lata mi 282/600 bez radiatorów na pamieciach.. w 3Dm.. Rozgladalem sie za vmodem ale nigdzie nie umiem znalzesc... BTW: 2V na AGP nie dalo by Ci 300mhz na rdzeniu... AGP V podniesienie z 1.5V do 1.8V daje okolo 4-5Mhz na rdzeniu i 15-20Mhz na pamieciach.. głownie pamieci z tego korzystaja.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 ja musze sie pobawić ale u mnie to raczej od temp obraz staje i zaczynaja sie artefajty a nie od niedovoltowaina :( wiec najpierw chłodzenie puźniej mody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e! Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 http://www.xbitlabs.com/articles/video/dis...erclocking.html kurcze ciekawe bo mialem Palita GF3Ti200 a na moim sie cienko pamiecie krecily :( rdzen tez mialem 270 8) ten link co dales nie pasuje do mojego gf ja nie mam nie od dolu tylko konice po lutowaniu i jakies inne wypustki ale nic takiego nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...