tobi4sz Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 tak jak w temacie :] nie mam w co grac więc pomóżcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Polecił bym ci Star Wars:KOTOR albo NWN ale raczej bedziesz miał problemy z uruchomieniem tego na swojim blaszaku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 red alert 2, diablo 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Diablo 2:Naprawde kilka dni swietnej zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Diablo 2:Naprawde kilka dni swietnej zabawy.jeśli na battle necie to można grać dłuuuuuuuużej :wink: Bo to wciąga ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 RTS : Legendarne Total Annichilation + mody ( Orcae i Kareneth RULEZ :!: :!: :!: :D :D ) a z RPG np. seria Fallout ( z naciskiem na F 2 , D2 to nic przy F2 :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Tak jak kolega wyżej z RPG to tylko Fallout 1 i 2 :twisted: (RPG wszechczasów) przy którym Diablo to prymitywna siekanka :lol: , a także Baldurs Gate(wszystkie części) i Ice Wind Dale(wszystkie części). Z RTS moge ci polecić Myth-y (wszystkie części), Mechcommander (obydwie częsci) i jak lubisz RTSy z domieszką ekonomi to nieśmiertelny :twisted: SHOGUN-Total War i Mediewial-Total War(MOŻNA POGRAĆ POLAKAMI :twisted: ) są dla ciebie (nie ma to jak bitwa z udziałem 5000 żołnierzy :twisted: i każdego widzimy na polu bitwy a nie jakieś tam numerki na oddziałach pokazujące stan liczebny-tyle ile mamy chłopa tyle go biega po polu bitwy). A jak koniecznie chcesz jakiegoś prostego RTS to seria Red Alert powinna cie zadowolić, następnie Total Anihilation i pochodne. Pozdrawiam i miłego grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Zapomniałem o Neverwinter Night ale na twoim konfigu raczej nie pujdzie(naprawde bardzo dobre RPG) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Z kad wy wiecie ze nie pujdzie NWN ?? Ja jak mialem C400 192 i gf2mx to sie gralo komfortowo... Na 800mhz powinno smigac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 RPG - MU online. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=51137 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Polecił bym ci Star Wars:KOTOR albo NWN ale raczej bedziesz miał problemy z uruchomieniem tego na swojim blaszaku. mam kumpla z jeszcze gorszym kompem. obie gry chodzą mu świetnie :wink: z rtsów polecam homeworld i homeworld 2 :D choc to takie dosc specyficzne rtsy :wink: z rpg to jeszcze morrowind , gothic 1 , gothic 2, baldurs gate 1 i 2, icewind dale 1 i 2, dungeon siege, etherlords2, kotor... no i najlepsza gra rpg - "neverwinter nights" :wink: do tego koniecznie dodatek - "shadows of undrentide" .....moze jeszcze greyhawk: temple of elemental evil? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Pewnie ze NWN bedzie chodzilo. Ja na celku 566@780 smigalem. Na rivie nawet gralem. Wtedy daleko bylo do komfortowego grania ale po zmianie na gf2mx a potem gf2gts pro gra zasowala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Z RPG to co poprzednicy. NWN,Wszystkie Fallouty,Galdur Gate. RTS Age Of Empire EOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 rts: c&c, warcraft, starcraft - te popularniejsze ogolem a ta gierka bardzo mi sie podobala i milo spedzilem przy niej czas -> EARTH 2140 (bron boze nie 2150) + mission pack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobi4sz Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Światynia Pierwotnego Zła - gdyby tylko z oryginalu sie dalo zrobic kopie zapasowa, ale narazi sei nie da. Jak komus sie udalo zrobic to niech zagada na gg 487851 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 hm.m.m.m.m.mm:) a znacie może jakąś fajną gre rpg żeby po necie dało się grać ?? coś w stylu diablo 2:P i najlepiej jakby sie dało grać na piracie bo wiece:P mój kochany kumpel:Pnie posiada orginałów:P no ja to mam ich pełno:P hmm z 2 chyba:P albo 1 nie no z herca dostałem to mam2 :P no to znacie jakieś fajne gry rpg w których da sie grać po necie? chodzi mi o granie na piracie:P w nwn próbowałem zrobiłem tak ze chodzi bez cracka:P ale cd-key:( zły miałem:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Diablo 1 chyba mozna grac w to na battle necie na piracie.....(cos mi sie kiedys obilo o uszy :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Ja polecam Diablo II LoD oraz Never Winter Nights. Gireki po priostu wymiataja. W Diablo jak ma sie z kim grac na battle necie to mozna grac pare lat i sie wogule nie nudzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobi4sz Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 ale czy NWN bedzie mi w miare normalnie chodzic na moim kompie :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 a ty chodziaz czytales ten topic ??... :/ tu wlasnie znajdziesz odpowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 ale czy NWN bedzie mi w miare normalnie chodzic na moim kompie :D ? U mnie chodzi bez wiekszych problemow... a co do gry netowej :) tylko i wylacznie StarCraft Jedyna gra w swoim rodzaju :twisted: Szkoda ze takich gier nie bedzie juz nigdy... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobi4sz Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 www.battlenet.pl jakis czas temu [ 2-3 miechy] bylo w newsie ze przerabiaja starcrafta na lepsza grafa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 heh mam zaje... gre rpg online:) nie wiem czy byla tu wymieniana ale jest zaje...!!!:D juz 3 goddziny w nia gram:P http://www.knight-online.com.my/screenshot.asp :) 3d of cor's Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 heh mam zaje... gre rpg online:) nie wiem czy byla tu wymieniana ale jest zaje...!!!:D juz 3 goddziny w nia gram:P http://www.knight-online.com.my/screenshot.asp :) 3d of cor's mozna sciagnac legalnie fulla czy trzeba sie w niego zaopatrzyc w sieci marketów DC++?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobi4sz Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 uważaj na kolejki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paragon Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Myślę, że taki spryciarz jak Ty, doceni walory wspaniałej gry pod nazwą "Diablo". Gorąco polecam na długie wieczory. Szczególnie w grach wieloosobowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 knight online mozna sciagnac full ze strony :) uzywajac bittorrenta:P jakos tak:] lub zwyczajnego sciagania tylko jak zwyczajnie sciagasz to trzeba potem patcha pobrac;) jest w dziale basic zwyczajne sciaganie :) gierka zaje****...**:P terasz gram w soul reaver:defiane:P nolmanie juz hmm 5 godzin gram!!!:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...