Skocz do zawartości
tobi4sz

dobre rpg i rts

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak kolega wyżej z RPG to tylko Fallout 1 i 2 :twisted: (RPG wszechczasów) przy którym Diablo to prymitywna siekanka :lol: , a także Baldurs Gate(wszystkie części) i Ice Wind Dale(wszystkie części).

Z RTS moge ci polecić Myth-y (wszystkie części), Mechcommander (obydwie częsci) i jak lubisz RTSy z domieszką ekonomi to nieśmiertelny :twisted: SHOGUN-Total War i Mediewial-Total War(MOŻNA POGRAĆ POLAKAMI :twisted: ) są dla ciebie (nie ma to jak bitwa z udziałem 5000 żołnierzy :twisted: i każdego widzimy na polu bitwy a nie jakieś tam numerki na oddziałach pokazujące stan liczebny-tyle ile mamy chłopa tyle go biega po polu bitwy).

A jak koniecznie chcesz jakiegoś prostego RTS to seria Red Alert powinna cie zadowolić, następnie Total Anihilation i pochodne.

Pozdrawiam i miłego grania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecił bym ci Star Wars:KOTOR albo NWN ale raczej bedziesz miał problemy z uruchomieniem tego na swojim blaszaku.

mam kumpla z jeszcze gorszym kompem. obie gry chodzą mu świetnie :wink:

z rtsów polecam homeworld i homeworld 2 :D choc to takie dosc specyficzne rtsy :wink: z rpg to jeszcze morrowind , gothic 1 , gothic 2, baldurs gate 1 i 2, icewind dale 1 i 2, dungeon siege, etherlords2, kotor... no i najlepsza gra rpg - "neverwinter nights" :wink: do tego koniecznie dodatek - "shadows of undrentide"

.....moze jeszcze greyhawk: temple of elemental evil? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm.m.m.m.m.mm:) a znacie może jakąś fajną gre rpg żeby po necie dało się grać ?? coś w stylu diablo 2:P i najlepiej jakby sie dało grać na piracie bo wiece:P mój kochany kumpel:Pnie posiada orginałów:P no ja to mam ich pełno:P hmm z 2 chyba:P albo 1 nie no z herca dostałem to mam2 :P no to znacie jakieś fajne gry rpg w których da sie grać po necie? chodzi mi o granie na piracie:P w nwn próbowałem zrobiłem tak ze chodzi bez cracka:P ale cd-key:( zły miałem:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale czy NWN bedzie mi w miare normalnie chodzic na moim kompie :D ?

U mnie chodzi bez wiekszych problemow... a co do gry netowej :) tylko i wylacznie StarCraft Jedyna gra w swoim rodzaju :twisted: Szkoda ze takich gier nie bedzie juz nigdy... :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh mam zaje...  gre rpg online:) nie wiem czy byla tu wymieniana ale jest zaje...!!!:D juz 3 goddziny w nia gram:P http://www.knight-online.com.my/screenshot.asp :) 3d of cor's

mozna sciagnac legalnie fulla czy trzeba sie w niego zaopatrzyc w sieci marketów DC++??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

knight online mozna sciagnac full ze strony :) uzywajac bittorrenta:P jakos tak:] lub zwyczajnego sciagania tylko jak zwyczajnie sciagasz to trzeba potem patcha pobrac;) jest w dziale basic zwyczajne sciaganie :) gierka zaje****...**:P terasz gram w soul reaver:defiane:P nolmanie juz hmm 5 godzin gram!!!:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi