Michał1 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 witam, chcialbym sie dowiedzieć czy da się ścigać silmlocka przez irde? przez kabelek na pewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 z tego co ja wiem takich cudow nie ma :):):) chyba ze cos przegapilem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Jest to mozliwe, ale teraz smoki z większości aparatów zdejmuje się poprostu kodem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Nie slyszalem jeszcze o zdejmowaniu sima przez podczerwien, choc nie bede do konca zaprzeczal... Ale jesli chodzi o Nokie, to napewno NIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Irda to jest pdpowiednik zwyklego portu szeregowego.... wszystko da sie zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 co prawda wypadlem juz z obiegu ale nigdy nie slyszalem o zdejmowaniu smoka za pomoca irdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Czy wogole da sie domowym sposobem sciagnac simlocka np. z MT50 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Czy wogole da sie domowym sposobem sciagnac simlocka np. z MT50 ? Pewnie, wystarczy kabel laczacy z PC i unlocker (program, ktory lamie simlocka) - np. Freia. Nie wiem jak z kodami, ale do MT50 tez pewnie mozna kod wpisac lamiacy simlocka (generatory kodow sa na necie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolajew Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Co do nokii np. 3510i (ap. siostry) robiąc to po raz pierwszy i jak na razie jedyny poszukałem na forach i po 2 godz. simlock był zdjety za pomocą kodu. Gorzej sprawa sie ma jeśli chodzi o samsunga sgh c-100, co prawda posiada irde, ale jak wszędzie słysze nie mozna jej uzyc do tego celu. Czy Ktoś lamal simlocka w w/w samsungu bez uzycia kabla i czy to mozliwe gdyz nie mogę znależc nic konkretnego na ten temat jak w przypadku nokii (sa kody do różnych opcji jak wyswietlanie i zmiana imei itp. ale nic na temat simloca) prosze o pomoc - jakies namiary na strony pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...