Skocz do zawartości
Wincent

Jaki chipset ?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak chcesz podkręcać to tylko nForce2 gdyż posiada zablokowane pci i agp. Poza tym niektóre płyty posiadają bardzo dobry zintegrowany dzwięk zwany SoundStorm (który ma wydajność zbliżoną do audigy) i dwukanałową obsługe pamięci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwazam ze czekac to mozna do konca zycia ;] Nie warto bo jak sie okaze ze tan chipset jest do bani to znowu bedzie ozna czekac na cos innego... DECYZJE trzeba umiec podejmowac szybo i sprawnie... bierz ABITA ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To znaczy jak mam KT 400A to nie podkrece sobie procka ?? Mam 1800+ i nigdy nie krecilem bo nawet niewiem jak to zrobic ale z tego co tu piszecie to chyba sie nieda wogole ? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To znaczy jak mam KT 400A to nie podkrece sobie procka ?? Mam 1800+ i nigdy nie krecilem bo nawet niewiem jak to zrobic ale z tego co tu piszecie to chyba sie nieda wogole ? roll

mozesz dać magistrale na 166 mhz jak masz procka na fsb 133.Mozesz też dać i 200 mhz ale twuj dysk długo nie pochodzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To znaczy jak mam KT 400A to nie podkrece sobie procka ?? Mam 1800+ i nigdy nie krecilem bo nawet niewiem jak to zrobic ale z tego co tu piszecie to chyba sie nieda wogole ? roll

mozesz dać magistrale na 166 mhz jak masz procka na fsb 133.Mozesz też dać i 200 mhz ale twuj dysk długo nie pochodzi :)

OK probowalem w biosie ale po wyjsciu chwile sie zastanawia i rusza z drugiego biosu (dual bios) znowu na 133mhz :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UWAGA!!!

Nowi nie sluchac tych maniakow.

Na wszystkich KT podkreca sie normalnie (CHYBA ZE KTOS NIE POTRAFI :P )

popatrzec na moj podpis

plyta do max krecenia na KT600 -polecam Abita KV7 - szeroki wachlarz napiec i szyn ,zasilanie ciekawe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UWAGA!!!

Nowi nie sluchac tych maniakow.

Na wszystkich KT podkreca sie normalnie (CHYBA ZE KTOS NIE POTRAFI :P )

popatrzec na moj podpis

plyta do max krecenia na KT600 -polecam Abita KV7 - szeroki wachlarz napiec i szyn ,zasilanie ciekawe

Oczywiscie ze sie kreci ale mnoznikiem co jest mniej wydajne .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...