Wincent Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Jaki chipset wybrac mam przy wyboze nowej plyty ? - powiedzcie jaki jest teraz na rynku najleprzy lepiej sie znacie i licze na was Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Jak chcesz podkręcać to tylko nForce2 gdyż posiada zablokowane pci i agp. Poza tym niektóre płyty posiadają bardzo dobry zintegrowany dzwięk zwany SoundStorm (który ma wydajność zbliżoną do audigy) i dwukanałową obsługe pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristos Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Rozumiem, ze plytka pod AMD? Bo nie napisales dokladnie :P Ja ze swojej strony polecam nForce2 Ultra 400 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmykus Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Nie tylko nForce2. Polecam Sisa 748 FX tez ma blokade... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Aktualnie na topie sa plyty z chipsetem nForce2. Zyskaly swa slawe dzieki duzej mozliwosci O/C :D no i wydajnosci ofkorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincent Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 KT 600 VIA tez ma pod AMD co najeprzego teraz dostane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 bedziesz krecil ? :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincent Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Tak na max ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 To na VIA długo nie pokręcisz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 to nforce2 szczegolnie plytki Abit NF7-S, Epox 8rda+.... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincent Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 To na VIA długo nie pokręcisz Dlaczego a na tej nowej 880 Dual chanel no i na KT 600 czemu nie 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 nima blokady pci/agp :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 kto 880 jeszcez nie ma wiec nie wiadomo co prezentuje mzomy ise tylko domyślać ze bedize lepsza a kt 600 bez blokady pci i apg to e można podarować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Nie tylko nForce2. Polecam Sisa 748 FX tez ma blokade... ..przy tej cenie to swietny wyboor. oszczedzasz i reszte walisz w grafe 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 NFORCE 2 tylko ja polecam - Abit, ASUS lub EPOX i wsio - krecisz ze az milo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 nForce 2 8) żadna VIA do kręcenia bo bez blokad jest zdatna do niczego :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 No ja mam dylemat: Mam już pieniądze an Abita NF7-S, ale zastanawiam się, czy nie poczekać na wyjście KT880? Czekać czy kupić NF7? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Ja uwazam ze czekac to mozna do konca zycia ;] Nie warto bo jak sie okaze ze tan chipset jest do bani to znowu bedzie ozna czekac na cos innego... DECYZJE trzeba umiec podejmowac szybo i sprawnie... bierz ABITA ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 No ok, ale jak KT880 okarze się super chipsetem? Wiadomo już czy będzie w nim blokada AGP/PCI? bo to dla mnie priorytet, wiadomo, FSb na Athlonach daje kopa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincent Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 KT 600 tez ma blokade ! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 KT 600 tez ma blokade ! :P Co ty za głupoty gadasz ??? 8O Wincent zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 To znaczy jak mam KT 400A to nie podkrece sobie procka ?? Mam 1800+ i nigdy nie krecilem bo nawet niewiem jak to zrobic ale z tego co tu piszecie to chyba sie nieda wogole ? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 To znaczy jak mam KT 400A to nie podkrece sobie procka ?? Mam 1800+ i nigdy nie krecilem bo nawet niewiem jak to zrobic ale z tego co tu piszecie to chyba sie nieda wogole ? rollmozesz dać magistrale na 166 mhz jak masz procka na fsb 133.Mozesz też dać i 200 mhz ale twuj dysk długo nie pochodzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 To znaczy jak mam KT 400A to nie podkrece sobie procka ?? Mam 1800+ i nigdy nie krecilem bo nawet niewiem jak to zrobic ale z tego co tu piszecie to chyba sie nieda wogole ? rollmozesz dać magistrale na 166 mhz jak masz procka na fsb 133.Mozesz też dać i 200 mhz ale twuj dysk długo nie pochodzi :) OK probowalem w biosie ale po wyjsciu chwile sie zastanawia i rusza z drugiego biosu (dual bios) znowu na 133mhz :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 UWAGA!!! Nowi nie sluchac tych maniakow. Na wszystkich KT podkreca sie normalnie (CHYBA ZE KTOS NIE POTRAFI :P ) popatrzec na moj podpis plyta do max krecenia na KT600 -polecam Abita KV7 - szeroki wachlarz napiec i szyn ,zasilanie ciekawe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 UWAGA!!! Nowi nie sluchac tych maniakow. Na wszystkich KT podkreca sie normalnie (CHYBA ZE KTOS NIE POTRAFI :P ) popatrzec na moj podpis plyta do max krecenia na KT600 -polecam Abita KV7 - szeroki wachlarz napiec i szyn ,zasilanie ciekawe Oczywiscie ze sie kreci ale mnoznikiem co jest mniej wydajne . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 bo ja wiem czy mnoznikiem jak jest zablokowany :? KV7 idzie na fsb225 - czy to tak malo ? niektore plyty na nf2 tyle nie ida Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Kręcenie Athlonów poprzez zmiane mnożnika nie daje takiego wzrostu wydajności jak w przypadku kręcenia FSB. I jacy znowu maniacy? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToLeK Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 NFORCE 2 tylko ja polecam - Abit, ASUS lub EPOX i wsio - krecisz ze az milo ;] A co powiecie na Gigabyta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincent Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Co ty za głupoty gadasz ??? Wincent zastanów się dwa razy zanim coś napiszeszChcialem sprawdzic juz wiem tex Krootki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...