brasil_pl Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Mam koledzy taki to oto problem, nie jest on może związany z podkrecaniem ale widze że jest tutaj mnóstwo speców od sprzętu a ja nie moge już dać sobie rady... Sprzęt: Athlon 2000+ RAM 256MB 266MHz Kingston Soltek KT400A4-C ATI 9200 64MB Tv-Out Segate Baracuda 80GB Zainstalowałem WinXp (w sumie juz dwa razy) i sprzęt się wiesza w najróżniejszych momentach i to tak że tylko reset pomaga (żadne Ctrl+Alt+Del) przy instalacji jednego programu niemal zawsze w tym samym miejscu, podczas gier, oglądania filmów itp. Pamiątkę sprawdziłem Memtest'em jest ok., bios wersja 03/03/06 (znalazłem już nowszy ale jeszcze nie wgrałem, może mieć znaczenie?) Komputer jest mojego kuzyna, kupił go we wrzesniu ub. roku i pracował na WinMe, mówi że też kolorowo nie było... dzięki za wszelką pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 co napedza ta machine ? ;) podaj napiecia najlepiej z miernika ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brasil_pl Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 jutro wezme go do chaty to sprawdze napięcia... dodam może jeszcze że zwis polega na stopklatce... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...