Tomer Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 szukam jakis materialow dla poczatkujacych :roll: z dziedziny podkrecania (no coz kazdy jakos zaczynal...) gdzie moge znalezc jakies przydatne informacje dotyczace krecenia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 to użyj wyszukiwarki i poczytaj różne tematy o podkręcaniu. Było tego mnóstwo. A najlepiej to wpisz swojego procka i powinno coć być, bo chyba wszystkie prockie już kręcono (a o większości było na forum). Możesz też podać co chcesz kręcić (procek, grafa,itp) i podaj co masz to coś wymyślimy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 no to ja bez ściemy :mrgreen: żeby zacząć musisz sobie najpierw poderwać jakąś kobietę :mrgreen: jak już to zrobisz to pogadamy :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 szukam jakis materialow dla poczatkujacych :roll: z dziedziny podkrecania (no coz kazdy jakos zaczynal...) gdzie moge znalezc jakies przydatne informacje dotyczace krecenia ? np tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 dzikie.net Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Fajnie mamy nowego overclockera :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Fajnie mamy nowego overclockera :D . też się cieszę. ale niech zaczyna powoli żebyć nic nie sfajczyć bo to może zniechęcić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Jak nie spali to się nie nauczy :D . Żartuje oczywiście chociaż jest w tym trochę prawdy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomer Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 :lol: pytam wlasnie dlatego by nie spalic :P a pokrecic chcialem Athlona XP 1.7 na plycie MSI KT3 Ultra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 A jaką masz resztę sprzętu?? Najlepiej wpisz swój config w podpisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Ja jedyne informacje jakie uzyskałem na początku (swojej kariery w tej branży :P ) to o tym, że robi się to w biosie i, że spokojnie mogę nastawić max FSB na 83 Mhz :lol: :lol: :lol: reszty się sam domyślałem...:) ... ale kiedy to było... :P (ofkoz zaczynałem od swojego celka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Witamy nowego krętacza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomer Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 moze moglby mi ktos podac co gdzie i na ile zmienic z biosie by sie podkrecilo nie spalilo i bylo w miare stabile :roll: . pozniej juz sam bede kombinowal :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 moze moglby mi ktos podac co gdzie i na ile zmienic z biosie by sie podkrecilo nie spalilo i bylo w miare stabile :roll: . pozniej juz sam bede kombinowal :wink:W biosie w dziale Frequencies & Voltage Control mozesz zmienic FSB oraz mnoznik Fsb X mnoznik = predkosc MHZ procesora, przez odpowiednie zmienianie tych dwoch ustawien mozesz zmienic predkosc MHZ procesora, na samym poczatku pobaw sie FSB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomer Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 oki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...