AMD Rulezz Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 w iuVCR trzeba osobno ustawiać źródło dźwięku, kumpel miałten sam problem ale po czasie doszedł gdzie to było i zgrywał bez problemów. expert ma (jak podałem już) wyższą jakość obrazu bo ma lepszy przetwornik, lepszy chipset conexant oraz obsługuje nicam i a2. trzebaby porównać na swoim kompie czy rzeczywiście jest to widoczne bo czasem nie widać różnicy a płaci się więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
student Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 w iuVCR trzeba osobno ustawiać źródło dźwięku, kumpel miał ten sam problem ale po czasie doszedł gdzie to było i zgrywał bez problemów.Ustawiałem w zakładce video/crossbar i w audio tez zmieniałem różnych kombinacji próbowałem, ale bez efektu...Może zapytasz kolegi jak sobie poradził...Obraz na iuVCR jest o niebo lepszy niz WinFast PVR :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 nie wiem jak sobie poradził, sam to miałem przy pierwszym użyciu i też doszedłem, później kolega miał to samo, zobacz czy nie jest sciszony jakiś potencjometr w iuVCR i w ustawieniach głośności nagrywania na twojej dźwiękówce. oczywiście kabel od dźwięku musi być wpięty w kartę tv a z karty tv do dźwiękowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...