Michał_Szulkin Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 POdczas instalacji miałąem same jakies krzaczki, w pewnym momencie wyswietlił si enapis ze niemam karty SB live w komputerze ( oczywisty problem seri SB 0220 ) dałem oki wszytko sie zainstalowało dzwiek działa tylko jest problem: This package includes the following software... Creative AudioHQ Creative Diagnostics Creative MiniDisc Center Creative Restore Defaults Creative Surrond Mixer Creative Speaker Setting Creative EAX Control Panel SoundFont Manager Audio Stream Recorder 2 Creative MediaSource taki miałem opis tego co sciagałem a niemam nic głos jest al emoge zapomniec o jakiejs regulacji :9 czy SB 0220 tez nienadaje sie do sterowników Youp ?? prosze o porade :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Nadaje sie napewno, ale cos zle zainstalowales, nie doinstalowales lub nie to sciagnales. A tak w ogole to po co ci te YouP-PAX'y? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...