Matador Napisano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2002 Niestety autka sie jeszcze nie dorobilem a prawko mam 7 lat. Szykuje sie na Saabika podobnie jak Libero. Auto jest fantastyczne ale zaryzykuje chyba turbo. Jechalem kiedys takim i do dzis jestem w szoku. 160 KM. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
libero Napisano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2002 Eh jak tak zachwalacie to moze i to dobre autko :) Lepsze od fiata napewno :) Pozatym niemiecka mysl techniczna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xon Napisano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2002 eh nie znam :) nie gustuje w renault'ach :) Z wygladu podobny do tego co pokazales. Mozna rozlozyc 3 rzad siedzen, klima itd mimo ze to dosc stara furka, calkiem pezyjemny melanzowoz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymoon Napisano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2002 Eee Fabia od fiata Punto II napewno nie jest lepsza. Mialem przyjemnosc jechac w obu, nie bede tu porownywal osiagow, bo tak fabie jak i punto mozna uzbroic w pozadne silniki. Co mi sie w fiacie podoba to zarabiscie wygodne fotele, ladna stylistyka wewnatrz i na zewnatrz - wyroznia sie na drodze. No i nie jest to skoda, a skoda jak skoda, czeskie auto, nigdy do skody zaufania nie bede mial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...