Skocz do zawartości
hulajnoga10

czy to dobry wybór?

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam właśnie Chiefteca ale nie ma co porównywać

bo i tamten też jest o'key :wink:

ModeCom to tez solidna firma jeśli chodzi o zasiłki, więc jak chcesz stuningować szafe i mieć takie bajery, świecidełka itp. to bierz tego MadeComa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie tragedia. przecieżmodecom 350W to forton 300W a tego kupisz na allegro za 80zł. jesli masz wydać te 200zł to kup chiefa 360 bo on ma te 360W. co prawda forton 300W spokojnie uciągnie 350W jak na anklejce modecoma ale nie jest to fair.

tak jak codegen 400W to feel 300W (z tych lekkich feel'ów) , tylko naklejka inna :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie tragedia. przecieżmodecom 350W to forton 300W a tego kupisz na allegro za 80zł. jesli masz wydać te 200zł to kup chiefa 360 bo on ma te 360W. co prawda forton 300W spokojnie uciągnie 350W jak na anklejce modecoma ale nie jest to fair. 

tak jak codegen 400W to feel 300W (z tych lekkich feel'ów) , tylko naklejka inna :lol:

cos ci sie pomyliło a przynajmniej czesc:) fsp robi bebechy do modecomó ale tych tanszych (300GT(fsp 250GTV) i 350(300BGTP) zauwaz ze sa dwie wersje 350-tek i ta nie ma bebechów fsp300 tylko bodajze 350... a moze anteca?? wiem ze sa serie z bebechami od anteca: ale to z tych super drogich tak czy siak przy tej zasiłce szef 360 wymienka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi