Nyny Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Czy posiada ktos ta plytke Soltek 75drv4 kt266a? Chodzi mi o informacje dotyczace mozliwosci o/c,stabilnosci i wydajnosci! Jesli ktos posiada ów płyte prosze o kontakt 8O I błagam napiszcie jeszcze jakie dzielniki sa najlepsze dla fsb 145-155mhz i o co biega z tymi dzielnikami np. 1:4 to znaczy ze fsb 145 dziele przez 4 i wychodzi mi szybkosc magistarli pci :?: Napiszcie tez jaka magistarle pci wytrzyma Maxtor d740x! Thx za wszelkie info. Troche to niezrozumiale napisane ale sie spieszylem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 DRV4 to to samo co DRv2 tylko ze ma nie potrzebny nikomu ata133. plytak jest Spox moim zdaniem druga na kt266a po 8kha+. Recke drv2 jest na mojej stronie a jesli masz jakes pytania co do tej mobo to pisz do Bialego(Pit_era) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 a może ktoś mi powie ile podkręcił magistralą swojego DRV2 lub DRV4, bo u mnie magistrala max 145Mhz stabilnie a później różne jaja się dzieją a powyżej 150 to już nie wstaje. Myślę że to wina BIOSu na tych Soltekach ale jestem ciekawy jak to jest u innych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 kolega ma tom płyte nie umie sie jej nachwalić :lol: :lol: powiedział że bardziej mu pasi niż EPOX 8KHA+ 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 NYNY NIE KUPUJ TEGO :!: :!: :!: Mam DRV2 i jest to moim zdaniem jedna z gorszych plyt :x . Fsb max jakie uzyskalem to 171MHz ale na minimalnych ustawieniach, na max ustawionym biosie to fsb 150 i ani MHz wiecej. Jesli chodzi o stabilnosc i wydajnosc to nie ma problemu, sa to atuty tej plytki jednak ja jestem maniakiem oc wiec zawsze na pierwszym miejscu stawiam podkrecanie. Jesli nie krecisz to plyta spelni twoje oczekiwania, jednak jesli lubisz przyspieszac mocno kompa to kup EpoX'a, Abita, Asusa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 PIT_er u mnie nie idzie więcej niż 150 (jak już pisałem), płyta dla przeciętnego użytkownika jest super ale dla kogoś kto lubi podkręcać to raczej miernota. Jesli możesz to podeślij jakie masz ustawienia na tym swoim DRV2. I jak myślicie czy jeżeli zdarzy się cud i Soltek wkońcu wypuści nowy BIOS to może poprawić ten OC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 PIT_er u mnie nie idzie więcej niż 150 (jak już pisałem), płyta dla przeciętnego użytkownika jest super ale dla kogoś kto lubi podkręcać to raczej miernota. Jesli możesz to podeślij jakie masz ustawienia na tym swoim DRV2. I jak myślicie czy jeżeli zdarzy się cud i Soltek wkońcu wypuści nowy BIOS to może poprawić ten OC?Wątpie zeby OC sie poprawil :? . Ja juz zaczolem na nowa plyte zbierac, oczywiscie epoxa. Co do ustawien to chodzi ci o minimalne czy max?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 PIT_er chodzi mi o takie ustawienia żeby można było podkręcić magistralę powyżej 150Mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...