Marcin_gps Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Oto optymalne ustawienia ffdshow, ktorych uzywam. Efekt ocencie sami :wink: http://republika.pl/marcin_gps/Marcin_gps.ffpreset Wystarczy załadować ffdshow, uruchamiamy 'configuration', potem zakładka 'image settings' --> 'load' i wskazujemy pliczek konfiguracyjny enjoy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 jasne tylko czemu suwak od jakosci masz nisko , nie powinien byc na max?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Szkoda ze wywalilem fddshow i zainstalowalem Codec 7.7g....Nie wiem czemu, ale fddshow (juz nie pamietam ktora wersja - w kazdym razie ktoras z Alpha) gryzl mi sie z SubEditPlayerem w ten sposob, ze nie moglem otworzyc niekiedy w ogole filmu. Ale sadzac po tym opisie (i poprzednim o Foo + ASIO :wink: ) zapowiada sie ciekawie i przy nastepnym formacie instaluje fddshow :twisted: @Marcin - napisz cos wiecej o tym co udalo ci sie osiagnac dzieki tym ustawieniom :?: Czy filmy nie przycinaja :?: Czy sprawdzales na roznych filmach :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Heheh nadal sie gryzie FFdshow z SubEdit ( BTW nowa wersja jest :P ) , ale za drugim albo trzecim razem wlacza sie film . Te ustawienia od postprocesing , dlatego nie jest do konca suwakiem ustawione bo juz proc niewyrabia , przynajmniej u mnie :) . Mozesz Marcin jeszcze dac ta stara wersje postprocesingu :), bo tez jest dobra . A odnosnie pytania Turzola , lepsze kolory i jakosc ( oczywiscie nie jakies ogromne roznice :) ) . KOdek Xvida to najnowsza wersja Koepiego w zadnym packu nie znajdziecie jej , a tylko on rozbudowuje Xvida obecnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Szkoda ze wywalilem fddshow i zainstalowalem Codec 7.7g....Nie wiem czemu, ale fddshow (juz nie pamietam ktora wersja - w kazdym razie ktoras z Alpha) gryzl mi sie z SubEditPlayerem w ten sposob, ze nie moglem otworzyc niekiedy w ogole filmu. Ale sadzac po tym opisie (i poprzednim o Foo + ASIO :wink: ) zapowiada sie ciekawie i przy nastepnym formacie instaluje fddshow :twisted: @Marcin - napisz cos wiecej o tym co udalo ci sie osiagnac dzieki tym ustawieniom :?: Czy filmy nie przycinaja :?: Czy sprawdzales na roznych filmach :?: No u ciebie to powinno smigac jak zloto :) U mnie tez ladnie dziala, ale dla pewnosci zaznaczylem opcje Automatic Quality Control, kotra w razie potrzeby zmniejsza jakosc kosztem szybkosci ale i tak super wyglada a stare ustawienia tutaj, mozecie sobie porownac http://ocmaniacs.republika.pl/ffdshow.htm PS Turzol, na co ty czekasz :lol: Jaki problem wywalic stare kodeki i sciagnac z powyzszej strony ffdshow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Szkoda ze wywalilem fddshow i zainstalowalem Codec 7.7g....Nie wiem czemu, ale fddshow (juz nie pamietam ktora wersja - w kazdym razie ktoras z Alpha) gryzl mi sie z SubEditPlayerem w ten sposob, ze nie moglem otworzyc niekiedy w ogole filmu. Ale sadzac po tym opisie (i poprzednim o Foo + ASIO :wink: ) zapowiada sie ciekawie i przy nastepnym formacie instaluje fddshow :twisted: @Marcin - napisz cos wiecej o tym co udalo ci sie osiagnac dzieki tym ustawieniom :?: Czy filmy nie przycinaja :?: Czy sprawdzales na roznych filmach :?: No u ciebie to powinno smigac jak zloto :) U mnie tez ladnie dziala, ale dla pewnosci zaznaczylem opcje Automatic Quality Control, kotra w razie potrzeby zmniejsza jakosc kosztem szybkosci ale i tak super wyglada a stare ustawienia tutaj, mozecie sobie porownac http://ocmaniacs.republika.pl/ffdshow.htm PS Turzol, na co ty czekasz :lol: Jaki problem wywalic stare kodeki i sciagnac z powyzszej strony ffdshow Wlasnie jestem w trakcie deinstalacji starych kodekow :twisted: Przy okazji zassalem nowa wersje SubEdita Build: 3918 i zobacze czy blad zostal poprawnie zlikwidowany. Jeszcze male pytanko: fddshow to tylko filtr umozliwiajacy odtwarzanie, ale nie kodowanie. Bawie sie czasem w kompresje (glownie AVI-DivX, AVI - VCD/SVCD). Wystarczy jak zainstaluje fddshow + AC3 Filter + DivX np. 5.1.1 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Szkoda ze wywalilem fddshow i zainstalowalem Codec 7.7g....Nie wiem czemu, ale fddshow (juz nie pamietam ktora wersja - w kazdym razie ktoras z Alpha) gryzl mi sie z SubEditPlayerem w ten sposob, ze nie moglem otworzyc niekiedy w ogole filmu. Ale sadzac po tym opisie (i poprzednim o Foo + ASIO :wink: ) zapowiada sie ciekawie i przy nastepnym formacie instaluje fddshow :twisted: @Marcin - napisz cos wiecej o tym co udalo ci sie osiagnac dzieki tym ustawieniom :?: Czy filmy nie przycinaja :?: Czy sprawdzales na roznych filmach :?: No u ciebie to powinno smigac jak zloto :) U mnie tez ladnie dziala, ale dla pewnosci zaznaczylem opcje Automatic Quality Control, kotra w razie potrzeby zmniejsza jakosc kosztem szybkosci ale i tak super wyglada a stare ustawienia tutaj, mozecie sobie porownac http://ocmaniacs.republika.pl/ffdshow.htm PS Turzol, na co ty czekasz :lol: Jaki problem wywalic stare kodeki i sciagnac z powyzszej strony ffdshow Wlasnie jestem w trakcie deinstalacji starych kodekow :twisted: Przy okazji zassalem nowa wersje SubEdita Build: 3918 i zobacze czy blad zostal poprawnie zlikwidowany. Jeszcze male pytanko: fddshow to tylko filtr umozliwiajacy odtwarzanie, ale nie kodowanie. Bawie sie czasem w kompresje (glownie AVI-DivX, AVI - VCD/SVCD). Wystarczy jak zainstaluje fddshow + AC3 Filter + DivX np. 5.1.1 :?: FFDSHOW nie ma mozliwosci kodowania, do tego polecam XviD'a Koepi PS Po co ci DivX?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Hmm po co mi DivX....? Po prostu zawsze nim kodowalem i nie mialem problemow. Wiem ze Xvid ma znacznie wieksze mozliwosci (3/4 obecnych releasow filmowych jest w Xvidzie :wink: ), ale mam 0 doswiadczenie w kodowaniu do tego formatu :oops: BTW Dziwna sytuacja: probuje pozbyc sie calkowicie wszelkich kodekow z systemu, usuwajac z rejestru wszystkie klucze Xvid, DivX i WMP nie odtwarza plikow (czyli wszystko ok), natomiast Media Player Classic bez problemu odtwarza mimo braku kodekow w systemie 8O Wyglada na to, ze MPC dysponuje wbudowanymi filtrami ...Poprawcie mnie jezeli sie myle.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Hmm po co mi DivX....? Po prostu zawsze nim kodowalem i nie mialem problemow. Wiem ze Xvid ma znacznie wieksze mozliwosci (3/4 obecnych releasow filmowych jest w Xvidzie :wink: ), ale mam 0 doswiadczenie w kodowaniu do tego formatu :oops: BTW Dziwna sytuacja: probuje pozbyc sie calkowicie wszelkich kodekow z systemu, usuwajac z rejestru wszystkie klucze Xvid, DivX i WMP nie odtwarza plikow (czyli wszystko ok), natomiast Media Player Classic bez problemu odtwarza mimo braku kodekow w systemie 8O Wyglada na to, ze MPC dysponuje wbudowanymi filtrami ...Poprawcie mnie jezeli sie myle.. Chyba, ze nero masz zainstalowane, bo on ma jakies tam kodeki nie ma sie czym przejmowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Heheh nadal sie gryzie FFdshow z SubEdit ( BTW nowa wersja jest :P ) , ale za drugim albo trzecim razem wlacza sie film . Te ustawienia od postprocesing , dlatego nie jest do konca suwakiem ustawione bo juz proc niewyrabia , przynajmniej u mnie :) . Mozesz Marcin jeszcze dac ta stara wersje postprocesingu :), bo tez jest dobra . A odnosnie pytania Turzola , lepsze kolory i jakosc ( oczywiscie nie jakies ogromne roznice :) ) . KOdek Xvida to najnowsza wersja Koepiego w zadnym packu nie znajdziecie jej , a tylko on rozbudowuje Xvida obecnie . ludzie co wy gadacie , uzywam od poczatku , i subplayera i ffdshow i jeszcze nie mialem sytuacji alarmowej , wszystko pieknie i gladki :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Hmm po co mi DivX....? Po prostu zawsze nim kodowalem i nie mialem problemow. Wiem ze Xvid ma znacznie wieksze mozliwosci (3/4 obecnych releasow filmowych jest w Xvidzie :wink: ), ale mam 0 doswiadczenie w kodowaniu do tego formatu :oops: BTW Dziwna sytuacja: probuje pozbyc sie calkowicie wszelkich kodekow z systemu, usuwajac z rejestru wszystkie klucze Xvid, DivX i WMP nie odtwarza plikow (czyli wszystko ok), natomiast Media Player Classic bez problemu odtwarza mimo braku kodekow w systemie 8O Wyglada na to, ze MPC dysponuje wbudowanymi filtrami ...Poprawcie mnie jezeli sie myle.. Chyba, ze nero masz zainstalowane, bo on ma jakies tam kodeki nie ma sie czym przejmowac Tak mam nero.... Mam jednak problem :? -Zainstalowalem po kolei: fddshow 20040227 + AC3 Filter 0.70b + XviD-1.0-RC3-29022004. (podczas instalacji zapytal czy ma dekodowac formaty Xvid/DX 50/MP4V - odznaczylem jasna sprawa) -Ustawilem dokladnie tak jak na screenach Teraz po otwarciu filmu kazdy player sie wywala (wylacza sie) 8O :( Jakies sugestie :?: Ustawilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Hmm po co mi DivX....? Po prostu zawsze nim kodowalem i nie mialem problemow. Wiem ze Xvid ma znacznie wieksze mozliwosci (3/4 obecnych releasow filmowych jest w Xvidzie :wink: ), ale mam 0 doswiadczenie w kodowaniu do tego formatu :oops: BTW Dziwna sytuacja: probuje pozbyc sie calkowicie wszelkich kodekow z systemu, usuwajac z rejestru wszystkie klucze Xvid, DivX i WMP nie odtwarza plikow (czyli wszystko ok), natomiast Media Player Classic bez problemu odtwarza mimo braku kodekow w systemie 8O Wyglada na to, ze MPC dysponuje wbudowanymi filtrami ...Poprawcie mnie jezeli sie myle.. Chyba, ze nero masz zainstalowane, bo on ma jakies tam kodeki nie ma sie czym przejmowac Tak mam nero.... Mam jednak problem :? -Zainstalowalem po kolei: fddshow 20040227 + AC3 Filter 0.70b + XviD-1.0-RC3-29022004. (podczas instalacji zapytal czy ma dekodowac formaty Xvid/DX 50/MP4V - odznaczylem jasna sprawa) -Ustawilem dokladnie tak jak na screenach Teraz po otwarciu filmu kazdy player sie wywala (wylacza sie) 8O :( Jakies sugestie :?: Ustawilem wywal tego ffdshow i zainstaluj ffdshow-20030421 ( to jest alpha) http://prdownloads.sourceforge.net/ffdshow...21.exe?download tu masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Juz zlokalizowalem problem - wylaczylem funkcje SPP Deblocking i wszystko smiga. THX XAN :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 no wlasnie caly bajer polega na SPP Deblocking, wtedy najlepsza jakosc jest :!: a to, ze cie wywala to normalka ja uzywam Cinema Player 1.5 beta 7 i zero problemow z wywalaniem ale metoda postprocessingu Nic'a tez dobra (do dzisiaj uzywalem :)) z reszta linka podalem do opisu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 no wlasnie caly bajer polega na SPP Deblocking, wtedy najlepsza jakosc jest :!: a to, ze cie wywala to normalka ja uzywam Cinema Player 1.5 beta 7 i zero problemow z wywalaniem ale metoda postprocessingu Nic'a tez dobra (do dzisiaj uzywalem :)) z reszta linka podalem do opisu :wink: Normalka na SubEdit Playerze :?: Co ma takiego Cinema Player czego nie maja inne playery :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 jasne tylko czemu suwak od jakosci masz nisko , nie powinien byc na max??Moja reakcja była identyczna. :D Nie sądziłem, że mój komputer może jeszcze mieć problemy z filmami. Jak dam suwak na maxa, to tnie sie jak za starych dobrych czasów. Do dzisiaj używałem postprocessingu Nic'a, ale teraz już tylko SPP (różnica jest ogromna). Goście z ffdshow naprawdę mnie zaskoczyli :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 jasne tylko czemu suwak od jakosci masz nisko , nie powinien byc na max??Moja reakcja była identyczna. :D Nie sądziłem, że mój komputer może jeszcze mieć problemy z filmami. Jak dam suwak na maxa, to tnie sie jak za starych dobrych czasów. Do dzisiaj używałem postprocessingu Nic'a, ale teraz już tylko SPP (różnica jest ogromna). Goście z ffdshow naprawdę mnie zaskoczyli :!: I wszystko jasne, poza tym dajac suwak postprocessingu na max'a uzyskuje sie efekt drobnego rozmycia, co nie kazdemu moze przypasc do gustu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Ja ustawilem na max-a i nic nie tnie. Po za tym wylaczylem automatyczna kontrole jakosci. Tylko co z tym SPP ..... ? Ustawilem Nic's Processing - faktycznie niezly obraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Ja ustawilem na max-a i nic nie tnie. Po za tym wylaczylem automatyczna kontrole jakosci. Tylko co z tym SPP ..... ? Ustawilem Nic's Processing - faktycznie niezly obraz No wlasnie o to chodzi, ze na SPP najladniej wyglada, ale wymagania kosmiczne jezeli juz to sprawdz na 4 poziom + sila 512, na 6 poziomie juz bedzie troche rozmazany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Ja ustawilem na max-a i nic nie tnie. Po za tym wylaczylem automatyczna kontrole jakosci. Tylko co z tym SPP ..... ? Ustawilem Nic's Processing - faktycznie niezly obraz No wlasnie o to chodzi, ze na SPP najladniej wyglada, ale wymagania kosmiczne jezeli juz to sprawdz na 4 poziom + sila 512, na 6 poziomie juz bedzie troche rozmazany Plynnie, ale juz przy szybszym przewijaniu (5min w przod) czasem traci dzwiek na 1s i pozniej jest juz norma. Przy 6 poziomie samo odtwarzanie jest plynniutko, ale przewijanie to juz miazga - doczytuje dzwiek chyba z 5s.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Marcin_gps - Nie bardzo rozumiem po co ten Xvid. Albo odtwarzamy filmy kodowane w Xvid'zie FFDShow'em, albo Xvidem :) Nie da się tym i tym naraz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 NO racja , a co do tego spp to mysle ze to zle cos zwalili ze nie dziala na max ustawieniach , pozatym roznica na dobrym filmie miedzy nic's a spp jest minimalna . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Marcin_gps - Nie bardzo rozumiem po co ten Xvid. Albo odtwarzamy filmy kodowane w Xvid'zie FFDShow'em, albo Xvidem :) Nie da się tym i tym naraz :D W sumie nie, ale ustawienia wyostrzania i szumu dochodza z ffdshow :wink: Poza tym dla XviD'a w zakladce kodeki dajcie zeby XviD'em dekodowal, bo na llibvacodec zielone plamy sie pojawiaja no i jak przestawicie to wlaczcie sobie postprocessing w XviD'ie, a ten w ffdshow wylaczcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Marcin_gps - Nie bardzo rozumiem po co ten Xvid. Albo odtwarzamy filmy kodowane w Xvid'zie FFDShow'em, albo Xvidem :) Nie da się tym i tym naraz :D W sumie nie, ale ustawienia wyostrzania i szumu dochodza z ffdshow :wink: Poza tym dla XviD'a w zakladce kodeki dajcie zeby XviD'em dekodowal, bo na llibvacodec zielone plamy sie pojawiaja no i jak przestawicie to wlaczcie sobie postprocessing w XviD'ie, a ten w ffdshow wylaczcie Postprocessing wlacza sie w Xvidzie w Configure Decoder rozumiem? Co tam zaznaczyc?: - Deblocking(Y) - Deblocking(UV) - Film Effect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 T samo co w Fddshow :) , POprawa jakosci . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 jasne tylko czemu suwak od jakosci masz nisko , nie powinien byc na max??Moja reakcja była identyczna. :D Nie sądziłem, że mój komputer może jeszcze mieć problemy z filmami. Jak dam suwak na maxa, to tnie sie jak za starych dobrych czasów. Do dzisiaj używałem postprocessingu Nic'a, ale teraz już tylko SPP (różnica jest ogromna). Goście z ffdshow naprawdę mnie zaskoczyli :!: Tak dokladnie i ja mam te same odczucie Spp deblocking daje super jakosc :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Marcin_gps - Nie bardzo rozumiem po co ten Xvid. Albo odtwarzamy filmy kodowane w Xvid'zie FFDShow'em, albo Xvidem :) Nie da się tym i tym naraz :D W sumie nie, ale ustawienia wyostrzania i szumu dochodza z ffdshow :wink: Poza tym dla XviD'a w zakladce kodeki dajcie zeby XviD'em dekodowal, bo na llibvacodec zielone plamy sie pojawiaja no i jak przestawicie to wlaczcie sobie postprocessing w XviD'ie, a ten w ffdshow wylaczcie Postprocessing wlacza sie w Xvidzie w Configure Decoder rozumiem? Jezeli masz w ffdshow efekt szumu wlaczony, to w xvidzie nie uzywaj film effect'u imho za duzy szum to daje, ale kwestia gustu Co tam zaznaczyc?: - Deblocking(Y) - Deblocking(UV) - Film Effect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 ciekawe...ciekawe...przetestuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Wprowadzilem pewne poprawki odnosnie ustawien i szumu :wink: patrz wyzej :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 jest ktos komu z postprocesingiem na max'a i ponizszymi ustawieniami film sie nie tnie ? btw. te ciecia filmu smiesznie wygladaja :D good job :P btw. marcin -> http://www.zbylosoft.gad.pl/forum/viewtopic.php?t=77 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...