spiderman6666 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Właśnie łykneli kolesia z 20927 wu na koncie i odrobili straty :evil: :evil: musimy cos wymyślić bo nas łykna Snap gdzie te 500 wu day ? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Dziennie liczymy więcej, więc narazie nie ma sensu siać paniki, aczkolwiek trzeba się teraz mocno sprężyć. :] Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 spiderman6666 gdzie to sprawdzasz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Tarpan a tu http://forum.infopc.pl/viewtopic.php?t=291...r=asc&start=175 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 spiderman6666 :arrow: thx fajne statsy tam maja. szkoda ze sie za bardzo na tym nie znam bo bym u nas takie robil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Dogonimy chłopaków, udało mi sie zwerbować kumpla a on zwerbował kolejnego i tym samym nie jestem juz sam ale jest nas trzech :D odrazu to widać na dziennym przyroscie WU na miom koncie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 no fajnie hipo tylko ze mi tak z werbowaniem teraz nie idzie niestety :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 tarpaN - ładnie zaczales liczyc :D a myślałem że bedziemy iśc tym samym tempem :P haha oby tak dalej :) mały update do tego co na dole ;) : to te durony takie cienkie?? ja mam pIII500@620 i szlismy rowno... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 tarpaN - ładnie zaczales liczyc :D a myślałem że bedziemy iśc tym samym tepem :P haha oby tak dalej :)zaczalem liczyc boz zmienilem D800 na 3200 :twisted: ale teraz mnie na pewno dogonisz - od dzis licze w A[tlon] TEAM zycze powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 qrde panowie trzeba sie spręzyć bo mamy juz tylko 189 WU przewagi, trza by zwerbowac kogoś dobrego naprawde Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Ja chciałem 5 gości zwerbowac, ale dałem spokój.To kumple, a budy maja w kompach zamknięte i wiatraki jakieś za 20 zeta , bo w idlu temp 50-60 stopni na durnonach i athlonach, więc po 24h seti to ja nie wiem, co by tam się stało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Ja chciałem 5 gości zwerbowac, ale dałem spokój.To kumple, a budy maja w kompach zamknięte i wiatraki jakieś za 20 zeta , bo w idlu temp 50-60 stopni na durnonach i athlonach, więc po 24h seti to ja nie wiem, co by tam się stałou mnie też kolega ma serwaa z celeronem 1.7gh(porónywalny do athlona 800 :D) ale 24/24 jednak nie liczy bo sie tempy wystraszył 57 st. Ja w nocy mam 54 st bo go przyrywam kocami zeby go nie bylo sluchac i jakos chodzi od 2 tyg a w lecie to nie wiem co bedzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 No i nas łyknęli... Kurde ja miałem jakieś statystyki robić, żeby ludzi przyciągnać, ale musiałem to przełożyć bo kompa do serwisu oddałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Wyprzedzili nas bo odszedł DeeSeL :( a nie dlatego, że więcej liczą. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 tak ale on liczył koło 100 WU na dzień więc strata jest straszliwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Mówi się trudno, płakac nie należy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 wiadomo trzeba myśleć nad nowymi!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 nic straconego teraz trzeba zebrac sily i walczyc jeszcze zacieklej to powinien byc dla wszystkich bodziec do efektywniejszej pracy :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 normalnie ąz mi głupio że tera zkompa obciążam siedząc na necie ;] chyba u bracika zainstaluje po kryjomu tez :> szkoda ze on ma ledwo d800 ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Nie ma co robić tragedii - człowiek nie wiedział jak zwrócić na siebie uwagę, więc zrobił to odchodząc.Jego sprawa, płakać nie będziemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Nie ma co robić tragedii - człowiek nie wiedział jak zwrócić na siebie uwagę, więc zrobił to odchodząc.Jego sprawa, płakać nie będziemy Dikładnie, poza tym siłę zespołu tworzą ludzie, którzy nie zastanawiają się czy odejść czy nie ale jak liczyć więcej. Ja planuję powrót do najaktywniejszych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ja też tylko musze trochę kasy mieć i idę do kafejejk internetowych :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 w kafejkach to dużo nie zadziałasz - za często formaty tam robią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 wiem bo ostatnio zrobili ale z 2-3 tyg pochodzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Ja planuję powrót do najaktywniejszych.No to radze sie spieszyc, bo juz niedlugo poczujesz nasz oddech na plecach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Ja planuję powrót do najaktywniejszych.No to radze sie spieszyc, bo juz niedlugo poczujesz nasz oddech na plecach ;) Nie, no z Wami nie mam szans, liczę samotnie ... ale do najaktywnieszych w zestawieniu tygodniowym to na luzie, ostatnio wypadłem bo mi się komp posypał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Jak miło... DeeSeL doszedl do Barwkompu, jak ja lubie dezerterów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Jak miło... DeeSeL doszedl do Barwkompu, jak ja lubie dezerterów...ja też, jakby to był kotś liczący 1 WU na tydzień to by mniejsza strata była ale DeeSeL to co innego. NIe moge sobie wyobrazić tego jak tak można. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Macie moze link do ichnego forum?? Chciałem sobie poczytać o czym Typy rozmawiają ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Tarpan a tuhttp://forum.infopc.pl/viewtopic.php?t=2912&postdays=0&postorder=asc&start=175:idea: to bylo pare postow wyzej :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...