makakus Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Tarpan a tuhttp://forum.infopc.pl/viewtopic.php?t=2912&postdays=0&postorder=asc&start=175:idea: to bylo pare postow wyzej :? :oops: :oops: :oops: :oops: To przez ta gorączke przed maturalną ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Tarpan a tuhttp://forum.infopc.pl/viewtopic.php?t=2912&postdays=0&postorder=asc&start=175:idea: to bylo pare postow wyzej :? :oops: :oops: :oops: :oops: To przez ta gorączke przed maturalną ;) nie mam pretensji 8) przynajmniej cos sie dzieje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Może to i lepiej, że przeszedł do Barwkomp będzie na oku a i oni może kiedyś poczują jak chłopczykowi się znudzi to zabierze zabawki i pójdzie się bawić do innej piaskownicy. Teraz to da więkrzą motywację do liczenia i może będzie mniej martwych dusz. Niech moc AMD i Intela będzie z Tweakiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Panowie trzeba się <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> w garść nie tylko od nas ludzaie odchodzą trzeba się pokręcić po necie i poszukać ludzi któży liczą seti a najlepiej maja jusz jakąś sporą ilość na koncie i nakłonić do wstąpienia do naszego teamu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 spider goruj sie juz po tobie zwerbowałem spoko kolegę z p 4 2.4 ghz 24/24 h :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 spider goruj sie juz po tobie zwerbowałem spoko kolegę z p 4 2.4 ghz 24/24 h :twisted:Gratulacje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 dobra dzięki ale wiem ze te gratulacje to dla smiechu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 dobra dzięki ale wiem ze te gratulacje to dla smiechu Nie bądz taki uprzedzony względem mnie... A nie dla śmiechu, tylko Ci poprostu zazdroszcze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 wiesz po kllku twoich postach tak sie nastwilem no nic sorry end of this stupid dyscusion(czy jak to sie piszse :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 heheheh fuxmen spoko ja tesz nie śpie własnie dziśaj albo jutro podłączam kolejne 4 osoby :) ale to i tak nie koniec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 to sie nacieszyłem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 A ja sie niczym nie martwie. Pod koniec tygodnia i tak ich przgonimy bo oni zyskuja tylko jak ktos sie dolancza do nich a liczyc to niema kto. U nas przeynajmniej jest staly wzrost a u nich skokami. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 wiesz deesel to akurat liczy prawie 100WU na dzień więc nie można tak poweidzieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 łykamy ich i tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 tak?? to very pozytywnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Zaczalem wlasnie robic statystyki bo tym co oni prowadza nie wierze i robia za zadko update. Mamy ok.1800 punktow straty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Zaczalem wlasnie robic statystyki bo tym co oni prowadza nie wierze i robia za zadko update. Mamy ok.1800 punktow straty. twoje dane są nieaktualne bo różnica to 1265 wu na obecną godzinę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 wypas odrabiamy straty :P a tak kwoli pochawlenia sie dzisiaj przeliczyłem pierwsze sto jednostek a jutro mam zamiar wejść do pierwszej setki tweaka :D potem tylko wyżej i wyżej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 wypas odrabiamy straty :P a tak kwoli pochawlenia sie dzisiaj przeliczyłem pierwsze sto jednostek a jutro mam zamiar wejść do pierwszej setki tweaka :D potem tylko wyżej i wyżej :P żeby każdy miał taki zapał to po brawkompie by były jusz tylko wspomnienia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 dobrze, że jest taki barwkomp i czasem nas łyknie i potem my go znowu - wychodzi to na dobre rywalizacji i więcej liczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 wg. statsow na Orione teraz mamy juz tylko 1000WU straty do Brawkompu :) a moj team wskakuje dzis na 34 miejsce :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Na obecna godzine jest to juz 980. :P Tak jak mowilem do konca tygodnia skopiemy im tylki az milo. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 już tylko 631 :P:D wracamy na tron :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 I tak trzymać, liczyć, liczyć, wkrótce przekroczymy granice 200k WU, a potem pierwsza 15 w PL... :D Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 ja coś lepiej nareszcie liczę może pokołuję kompy i średnia będzie koło 30 WU na dzięń :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 A ja właśnie zwerbowałem typa z P4 1.5GHz, niewielka moc, ale zato koleś niedawno założył sobie stałke, więc kompa ma włączonego non-stop :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 to spox ja też szukam i kombinuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 tak się zastanawiam , skąd nowych brać i jakoś nie mam pomysła.Jakoś ludzie sie boją tego, a jak pytam o kompy, to wątpię, żeby im seti nie położył ich w 24h - wiecie - pozamykane budy, imitacje coolerów, imitacje zasilaczy itd.Ciężka sprawa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 tak się zastanawiam , skąd nowych brać i jakoś nie mam pomysła.Jakoś ludzie sie boją tego, a jak pytam o kompy, to wątpię, żeby im seti nie położył ich w 24h - wiecie - pozamykane budy, imitacje coolerów, imitacje zasilaczy itd.Ciężka sprawa :(ja zaczełem od znajomych każdy który ma kompa liczy seti tylko że oni strasznie cienko liczą . teraz wpadłem na pomysł żeby zatrudnić znajomych kumpli :) kombinuje jak mogę nawet namóiłem 3 nowych userów na dołączenie ale oni mieli jusz swoje konta z pokaźną ilością wu :wink: ( Dj Camel,Aurigia i Lukasz Szulczynski). Panowie więcej incjatywy jak nie można drzwiami to oknem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 ale wiesz, ja nie chce kumplom kompow rozwalic, tak sie sklada, ze obracam sie w takim srodowisku, gdzie na slowo "komp" ludzie robia dziwne miny i 99% nie wie , o co chodzi, wiec pozostaje mi liczyc samemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...