spiderman6666 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Panowie monitoruję ich przewagę na bieżąco i wzrosła ona niepokojąco do 2000 wu :(:(:( kurcze co jest z tym snapem odezwał by się chociaż :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 kurcze co jest z tym snapem odezwał by się chociaż :( No trochę nieładnie, że się nawet nie odezwie ... w końcu to on jest ojcem dyrektorem i powinien przynajmniej dać znak, że żyje ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 snap zrobil smaka ze bedzie walil po 400wu i nic z tego .. dał ciała .. chyab ze siedzi tam gdizes z diabelskim usmiechem i szykuje 5k WU do oddania :> p.s: JB we're right behind you :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 JB we're right behind you :> hehe, no już Was widzę w bocznym lusterku, nie zapomnijcie o kierunkowskazach przy wyprzedzaniu ... Update: hmm: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=65371 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 a włączymy właczymy .. jzu w poniedziąłke rano zaczniemy migac by wieczorekiem cie wyprzedzic .. :) znaczy sie tak naprawdopodobniej :> .. najpozniej jak wstaniesz we wtorek rano to już "bedziesz wyprzedzony" :) trza bedzie potem mocno zapiac pasy i zasuwac bo tam nadole "Formuła 1" nas goni .. :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 lipa aktualnie dostejmy 2209 jednote coraz gorzej :/ ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Przekłada się to niestety na ilość wu liczoną przez cały team przykładowo 7 Marca tylko 422 wu a 12 853 mam nadzieje że szybko to odrobimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Przekłada się to niestety na ilość wu liczoną przez cały team przykładowo 7 Marca tylko 422 wu a 12 853 mam nadzieje że szybko to odrobimy jeśli taliczbe wziołes z oriona to bez sensu poniewaz nasz stay na orionie były zawieszone 7 marca i nie zliczało na tego dnia jednostek wsyztkie jednostkiz tego dnia byłyb zaliczone na 8 marca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Fakt z oriona niestety wyleciało mi to z pamięci :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 lipa straszliwa ta ich przewaga wcale nie maleje :? ostatnio probowalem skolowac nowych ludzi do liczenia z nami w Tweaku i patrzcie (czytajcie od dolu :!:). Wyslalem do niego wiadomosc przez allegro bo w stronce na Seti mial podany profil z Allegro :!: aha koles ma kolo 5k WU przykro mi ale nie pomoge wam gdyz naleze do innej grupy! a pozatym wydaje mi sie ze seti to nie zawody. nie bede kierowal sprawy do alegro. ----- Original Message ----- From: maciek0 To: DJGRABARZ@O2.PL Sent: Friday, March 12, 2004 2:29 PM Subject: Re: SETI Przepraszam Pana po prostu jestesmy bardzo zdeterminowani a tylko taki kontakt do Pana znalazlem. Liczył Pan Seti więc na pewno rozumie... ----- Original Message ----- From: DJGRABARZ@O2.PL To: maciek0@poczta.neostrada.pl Sent: Friday, March 12, 2004 2:13 PM Subject: Re: SETI nie zycze sobie SPAMU, SPRAWE ZGLASZAM DO ALLEGRO !! ----- Original Message ----- From: maciek0@poczta.neostrada.pl To: DJGRABARZ@O2.PL Sent: Friday, March 12, 2004 2:16 PM Subject: SETI Wiadomość od: MacIIIeK, wysłana z komputera o numerze IP: 83.27.19.161 -------------------------------------------------------------------------------- Treść wiadomości: Szukamy nowych członkow do naszej drużyny http://forum.purepc.pl/viewforum.php?f=39&...d829257442a0156 Dziękuję i proszę o pomoc. tarpaN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 co za skończony debil najpierw straszy że napisze do alegro, bo spam, zamist odrazu poweidzieć ze należy do jakiego innego temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 nie wiem co to za ludzie. chetnie bym mu nawrzucal za ta pierwsza odpowiedz, ale zalezy mi na koncie w allegro. wyslalem takie maile do ok. 20 osob w piatek i to jak na razie jedyna odpowiedz :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 tak to jest tyle tysieęcy komów w polsce chodzi całymi dniami i noacami, ale jak by zapytać czy nie pomoze liczyć, to ci wystawi język i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Wasza strata to obecnie 2032, kiedy macie zamiar nas dogonić :P :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Wasza strata to obecnie 2032, kiedy macie zamiar nas dogonić :P :?:co mordke cieszysz .. wasze przewagi biorą sie tlyko z werbowania nowych ludzi albo z wciągania nowych serwisów . .z wami liczą jeszcze 2 inne serwisy z tego co mi wiadomo .. a my jestesmy Tweak Only .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Nowych z jakąś ilością WU to Wy chyba więcej nałapaliście :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjCamel Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Właśnie łykneli kolesia z 20927 wu na koncie i odrobili straty :evil: :evil: musimy cos wymyślić bo nas łykna Snap gdzie te 500 wu day ? :wink: :D Ejj Spidi! Snap chyba usnoł na dobre!?! dzisiaj go scignelem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Właśnie łykneli kolesia z 20927 wu na koncie i odrobili straty :evil: :evil: musimy cos wymyślić bo nas łykna Snap gdzie te 500 wu day ? :wink: :D Ejj Spidi! Snap chyba usnoł na dobre!?! dzisiaj go scignelem 8)ladnie :D :plum: snap gdziekolwiek jestes :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 ja mu trułem na gadulca to móweł że musi do stergo do roboty pojeachać ale cos mu sie nie kce. w wuja przyleciał jak zwykle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Właśnie łykneli kolesia z 20927 wu na koncie i odrobili straty :evil: :evil: musimy cos wymyślić bo nas łykna Snap gdzie te 500 wu day ? :wink: :D Ejj Spidi! Snap chyba usnoł na dobre!?! dzisiaj go scignelem 8) yop snap dał ciała ale chociaz mógł napisać, że nic z tego nie wyszło a nie zaszył sie gdzieś na antypodach nawet w chacie jusz nie liczy :( DjCamel oby tak dalej nieźle ci idzie ja tesz przekroczyłęm jusz 1100 wu i dopiero dziśaj mi się przypomniało, że mam kumpla w wawce który administruje kilkoma kompami w jakiejś duzej firmie (rozmowy zaczynam jutro ) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 ożesz spider nie mam już pomysłow na ciebie :D czemu ja nie mam znajmych w kafejkach, szkołąch itd :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 SNAP naobiecywał 500 WU, coś mu nie wyszło i teraz się wstydzi tu pokazać :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 ożesz spider nie mam już pomysłow na ciebie :D czemu ja nie mam znajmych w kafejkach, szkołąch itd :D a nie chodziłes do szkoły? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 chodzę do szkoły ale ci co mogą to licza ale chodzi mi o taki znajmych co mają np całą kafejkę internetową :D lub informatyk pracujący (uczacy) infy w szkole mający do dyspozycji z 15 kompów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjCamel Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Właśnie łykneli kolesia z 20927 wu na koncie i odrobili straty :evil: :evil: musimy cos wymyślić bo nas łykna Snap gdzie te 500 wu day ? :wink: :D Ejj Spidi! Snap chyba usnoł na dobre!?! dzisiaj go scignelem 8) yop snap dał ciała ale chociaz mógł napisać, że nic z tego nie wyszło a nie zaszył sie gdzieś na antypodach nawet w chacie jusz nie liczy :( DjCamel oby tak dalej nieźle ci idzie ja tesz przekroczyłęm jusz 1100 wu i dopiero dziśaj mi się przypomniało, że mam kumpla w wawce który administruje kilkoma kompami w jakiejś duzej firmie (rozmowy zaczynam jutro ) :) hI Spidi! ThanX za pochwały :) ja na dniach ymieniam procka na Bartka 2600 bedzie cool :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Właśnie łykneli kolesia z 20927 wu na koncie i odrobili straty :evil: :evil: musimy cos wymyślić bo nas łykna Snap gdzie te 500 wu day ? :wink: :D Ejj Spidi! Snap chyba usnoł na dobre!?! dzisiaj go scignelem 8) yop snap dał ciała ale chociaz mógł napisać, że nic z tego nie wyszło a nie zaszył sie gdzieś na antypodach nawet w chacie jusz nie liczy :( DjCamel oby tak dalej nieźle ci idzie ja tesz przekroczyłęm jusz 1100 wu i dopiero dziśaj mi się przypomniało, że mam kumpla w wawce który administruje kilkoma kompami w jakiejś duzej firmie (rozmowy zaczynam jutro ) :) hI Spidi! ThanX za pochwały :) ja na dniach ymieniam procka na Bartka 2600 bedzie cool :twisted: tylko szukaj takiego z odblokowanym mnożnikiem ja takowego posiadam i lata na 2300mhz dalej zasiłka jusz nie wydala i pamiątki za cienkie :( przewaga brawkompu to jusz 3230 :(:(:(:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 własnie pazre na przewage a tu taka chceca jak pisze spaider co sie stało znowu wzieli jakiegoś mocarza z jedostkami czy od na ktos uciekł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 raczej do nich doszły ok 3-4 osoby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Różnica to jusz 4336 wu dało sięodczuć 3 dni nie liczenia raptora moze ma jakieś kłopoty techniczne bo mi wczoraj padła płyta główna więc cienko to widze :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Szkoda :( Kurcze... Ja to mało licze, max 2 jednostki na dobe... Ale jest tyle ludzi na forum, a ile liczy ? :( Spróbuje zwerbować Durona 1600. Ale nie za prędko to będzie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...