makakus Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 jak by sie tak zlozyla z polowa osob z forum to by bylo jakies 60 kafli :) Taaa... a jakby liczyła co dzięsiąt osoba z tego forum to by.... to byśmy nie mieli 200 użytkowników a 5 razy więcej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 IMHO wystarczyloby zeby Ci co teraz nie licza liczli, nawet jakby kazdy mial oddawac 2-3 WU dziennie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 trzeba zrobic zbitke i kupic jakis serwer :) proponuje zalozyc jakies konto w mbanku i niech kazdy sie zrzuci po 10 zl :)A ja dam 20 PLN a niech stracę 50! Tylko chce mieć wyłączność na fotografowanie wojny która będzie o ten serwer :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Heh ja tez dam ze 20 zeta!!!! Pozdro!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Na co? Bo nie jaże.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 na serwer który by liczył seti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 no to ja moge go wziac do siebie (niech liczy sobie na moe konto :D ) i bede za prad nawet płacić :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 ale śmieszne :D :D, jakby co to chyba będzie stało gdzieś gdzie ma serwy tweak.pl nie? i dlaczego nie instalną na serwach tweaka.pl seti?? by było ze 100 WU/dzien więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 nie zainstaluja na serwerze tweak.pl bo by forum zaczelo sie syfic i te 100 paczek to tez ladne przegiecie a co do wpakowania serwera seti di pomieszczenia gdzie jest tweak.pl to LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 nie wiem tylko spekulowałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 http://zp.lo3.wroc.pl/~jojo/modules.php?na...article&sid=194 moze ktos napisze cos podobnego zeby dla nas liczylo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOJO Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 http://zp.lo3.wroc.pl/~jojo/modules.php?na...cle&sid=194 moze ktos napisze cos podobnego zeby dla nas liczylo jakbyscie chcieli dowiedziec sie wiecej o innych projektach to podaje adres do strony glownej http://www.onkologia.amsnet.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho13 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Hehe tylko ciekawe kto za takiego servka by wam poxniej za rachunki płacił :P A nasza przewaga wynosi jush koło 7 patoli :PHehe tylko ciekawe kto za takiego servka by wam poxniej za rachunki płacił :P A nasza przewaga wynosi jush koło 7 patoli :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Hehe ja moge wpiąć serwerek do siebie i nawrt rachunki zapłace i tak mi wychodzi niedopłaty za prąd 2000 tyś rocznie więc te 100 czy 200 zeta nie robi róznicy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 tylko ile by bylo kasy na ten serwer :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Dajcie spokój z tym serwerem. :) Przecież to nierealne... A po 10 zł to można się skłądać na stacje z jednym AXP, a taki "serwer" raczej naszej sytuacji wiele nie poprawi... :P Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 a no nierelane ale jakby kazdy z tysiąc użytkowników tego forum zżuciło się po 10 zaeta to by jakiś serwerek postawił juz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 a jakby każdy z 38 mln Polaków zrzucił siędla mnie po 1zł, to bym miał już wszystko w dup.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 wiem ze to tylko gdybanie, ale snapa mnie ma a on by wysłął maile do tych nieaktywnych, moze ktoś by ruszył się i zaczął liczyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 kurka wodna odstawiają nas o 1000 wu dziennie i mają jusz 11k przewagi :evil: :evil: :evil: mam nadzieje że raptor szybko sie upora z problemami z łączem bo czarno to widze. A co do Snapa to jak nie ma zamiaru jusz liczyć ani nas wspomagać to niech przekaże komuś chasło do swojego konta bo bez tego to nawet nieaktywnych usrów nie ma jak zmobilizowac do liczenia bo do wszystkich maili dostęp ma tylko Snap :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 właśnie co to za założyciel grupy jak nawet się nie odzywa przez miesiąc na forum :evil: snap odezwij się!!!! a co do raptora to własnie nie wiedziałem co z nim jest ale przydał by się :( ja skołowałem 3 kompy athlon ponad 2 ghz 24/24 duron 1750 12/24 oraz athlon też coś koło 2 ghz 5/24 i liczę ponad 20 wu/ dzień jeszcze musze sie z rpinem dogadać wkońcu bo nie wiem co jest z nim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Snap mówił mi że sie odezwie jak mu neo założą ( w poniedziałek zamówił ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Snap mówił mi że sie odezwie jak mu neo założą ( w poniedziałek zamówił ) :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: ja od czasu zamówienia czekałem jakieś 2 lata ;) A od dostania modemu w swoje łapki miesiąc na aktywacje :D :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Teraz szybciej neo zakładają ale 2 miechy bite chyba że ma układy bo na układy nie ma rady :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Teraz szybciej neo zakładają ale 2 miechy bite chyba że ma układy bo na układy nie ma rady :)u mnie zalozyli w pazdzierniku 03 w 2 tygodnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Widzę, że w mojej mieścinie uwijają się szybciej niż u Was. :D Ja czekałem 5 albo 7 dni, już dokładnie nie pamiętam... :) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho13 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 No chłopaki chyba jush nas nigdy nie dogonicie.... Przewaga wzrosła do 10 K Wu Jecha! Jeszcze troche i o was zapomnimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeSeL Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Bez przesady. Jak Raptor zacznie znowu liczyć to Tweak.pl powie Barwkomp'owi papa z tyłu. Samo życie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 No chłopaki chyba jush nas nigdy nie dogonicie.... Przewaga wzrosła do 10 K Wu Jecha! Jeszcze troche i o was zapomnimy nie panikuj synek :twisted: w koncu :ploom: jest z nami 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Bez przesady. Jak Raptor zacznie znowu liczyć to Tweak.pl powie Barwkomp'owi papa a napewno zacznie tylko upora sie z problemami związanymi z netem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...