Skocz do zawartości
spiderman6666

BRAWKOMP ODROBIŁ STRATY

Rekomendowane odpowiedzi

a skąd *:lol:* raptor wysyła tyle jednostek jak mówicie ze sie z netem upora??  w domu ma 20 kompów czy co?? :lol:

na 20 kompach nie da sie zrobić 400 500 wu day :wink:
to pewnie wszystkie kalkulatory i zapalniczki zanajomych do pomocy zaciagnal :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Staram się ale takich samotnie liczących ze swoimi ideałami i pogladami trudno przekonać ale nóż widelec się uda 38 k wu drogą nie chodzi  :wink:

Ideały ważna sprawa ale tak na próbę, żeby Barwkomy trochę spóściły z tonu - dożucę się nawet do Finlandi wóda mówię palce lizać niema kaca oczywiście jak się wypije bez zaliczenia zgonu :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktoś moze mnie uswiadomić?? spider znasz gościa który sam liczy i ma 38 k WU????

złóżmy sie na flahe i bedzie z nami liczył :D

czytnij forum brawkompa a sie dowiesz

ps.spider może daj mu ten film na dvd kazdy kto miał sznase chyba sie poświeci dla ogółu ( a poztym i tak sie nie załapałem :P do puli losowania :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaczynam powoli odczuwac wewnetrzna potrzebe pomocy wam. Tylko pytanie jest takie, czy przez to seti :> nie spadaja transfery, komp nie staje sie niestabilny, nie obciaza kompa w sposob znaczacy - tzn. nie spowalnia innych aplikacji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaczynam powoli odczuwac wewnetrzna potrzebe pomocy wam. Tylko pytanie jest takie, czy przez to seti :> nie spadaja transfery, komp nie staje sie niestabilny, nie obciaza kompa w sposob znaczacy - tzn. nie spowalnia innych aplikacji?

nie spowalnia, ani nie przeszkadza; jednak jesli masz za slabe chlodznie, albo cos ze sprzetem, to bedzie powodowac niestabilnosc;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma sie co obawiac ja ciagne z emula ma maxa (po 60 kb/s), komp tez nie zwalnia. zreszta zainstaluj i zobacz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mehow pomóż pomóż trza utrzeć nosa tym fajfusom z brawkompu :P jak nie chcesz lkiczyć samotnie to dołącz sie do mojego subteamu, dodam cie w nazwie czy cos tam aktulanie jestem na 58 miejsce ale pne sie w góre :P ostatnio coraz wolniej bo na górze sa już troche wieksze różnice

ps.jak chcesz sie przyłałączyć to wal na priva :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak, w czwartek sie przylacze ... jeszcze tylko jedno pytanko :> ile mb maja te pakiety, ktore sie sciaga i ile przerobie tych jednostek na Athlonie 2075MHz ? Proponuje zrobic zamach na osla laczke i przykleic jakis TOPIC w stylu:

"Pomozecie? Pomozemy" :] pogadam z moderatorami. Ok PA! :)

Widze tylko jeden problem. Skoro oni dziennie bija was o 1000 jednostek, to trzebaby chyba ze 100 nowych userow, albo i wiecej. Ponadto proponuje dokonac fuzji z jakims teamem i liczyc razem, hm? Wy sie na tym znacie :)

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...