Skocz do zawartości
spiderman6666

BRAWKOMP ODROBIŁ STRATY

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie twardym trza być a nie mientkim :lol: :lol: :lol: :lol:

Brawkomp odrobił 22 k wu więc co to jest te 4 -5k wu wystarczy jeden dobry user który dołaczy ze swymi wu i po sprawie 8)

ps a może by uderzyć do zaprzyjaźnionych z tweakiem serwisów chyba takowe są :wink: bo z tego co wiem dla brawkompu liczą jeszcze 2 zaprzyjaźnioone z nimi serwisy 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozna tez uderzeyc do sieci lokalnych do mnie wlasnie doszedl admin z mojej :)

jak liczy admin to nie powinien mieć kłopotów żeby więcej ludków z waszej sieci namówić na liczenie :wink:

ps luknijcie tu http://www.nvision.pl/forum/index.php?show...pic=3556&st=420 portak nvision.pl tesz szuka ufoków i nieźle im idzie ::)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez chcialbym wiedziec.. nawet na forum barwkompu nie napisali co to. Z nazwy mozna wnioskowac, ze ktos ma znajomego admina serwerow GG i na nich poinstalowali? Czort ich wie.. w kazdym razie zapieprzaja niezle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez chcialbym wiedziec.. nawet na forum barwkompu nie napisali co to. Z nazwy mozna wnioskowac, ze ktos ma znajomego admina serwerow GG i na nich poinstalowali? Czort ich wie.. w kazdym razie zapieprzaja niezle.

dokładnie z tego co wiem to brawkomp składał im server

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No co jest chlopaki??

Maja juz przewage 6001 jednostek. Ja sie wnerwilem i zaczalem liczyc 24h i srednio jednostka wychodzi co 2:40.

Udalo mi sie zwerbowac 1700+ i moze jeszcze sie uda 2600+. :D

Szkoda ze Snap wogole sie nie odzywa mogl by powiedziec dlaczego niema 500WU/dzien. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trzeba zrobic zbitke i kupic jakis serwer :) proponuje zalozyc jakies konto w mbanku i niech kazdy sie zrzuci po 10 zl :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do tych liczących to kwestia też tego że kilku(nastu?) dołączyło do teamów i tak to teraz wygląda co niezmienia faktu,że opier... :evil: się chłopaki.jak narazie dorwałem AMD Palomino 1600xp cienko,ale może będzie liczył.w tygodniu postaram się dorwać jeszcze P3 1Ghz też marnie,ale policzy troche.no i może w firmie u kumpla baleronki coś koło 1.7Ghz ruszą ze 2.A narazie to "jazda do roboty jeb... nieroby" to do mnie offcourse :lol:

Co do serwerka i'm in 8) (czy siakoś tak).pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...