fuxmen Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 nie łam się każdy się liczy!!! ty też!! a z werbowaniem to życzę powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 czarno to widze nie nadrobimy tego ak szybko :/ szykoda że ludzie nie dają sie tak łatwo namawiac do liczenia wiecej niż 20 jednostek na dobe nie wyciagne :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 a ja wyciągam?? mam 10 w ekipie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjCamel Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 :D 8) Ej chlopaki, nie łamcie sie! RAzEM DAMY RADE! TWARDYM TRZEBA BYC 8) (to tylko zabawa) moze UFO tez ma taki projek i szuka ziemian ;))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Panowie twardym trza być a nie mientkim :lol: :lol: :lol: :lol: Brawkomp odrobił 22 k wu więc co to jest te 4 -5k wu wystarczy jeden dobry user który dołaczy ze swymi wu i po sprawie 8) ps a może by uderzyć do zaprzyjaźnionych z tweakiem serwisów chyba takowe są :wink: bo z tego co wiem dla brawkompu liczą jeszcze 2 zaprzyjaźnioone z nimi serwisy 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 spider pomysł very gooood tylko to zapuka do innych i jak żeby się ktoś dołączył Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 mozna tez uderzeyc do sieci lokalnych do mnie wlasnie doszedl admin z mojej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 u mnie admin liczy też :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 mozna tez uderzeyc do sieci lokalnych do mnie wlasnie doszedl admin z mojej :)jak liczy admin to nie powinien mieć kłopotów żeby więcej ludków z waszej sieci namówić na liczenie :wink: ps luknijcie tu http://www.nvision.pl/forum/index.php?show...pic=3556&st=420 portak nvision.pl tesz szuka ufoków i nieźle im idzie ::) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 jusz 5300 :evil: :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 ja dziś właśnie zwerbowałem typa tylko duron 700 ale zawsze coś. poztym zrobiłem małą propagandę http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=770112#770112 hehe może ktoś sie złapie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 ja dziś właśnie zwerbowałem typa tylko duron 700 ale zawsze coś. poztym zrobiłem małą propagandę http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=770112#770112 hehe może ktoś sie złapie niezly pomysl :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 dzieki może sie znajdzie paru co chcą pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Ktos mi powie co to jest do cholery ten GG Server's Farm?? To przez niego mamy takie straty. Trzeba by jakis sabotaz przeprowadzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Tez chcialbym wiedziec.. nawet na forum barwkompu nie napisali co to. Z nazwy mozna wnioskowac, ze ktos ma znajomego admina serwerow GG i na nich poinstalowali? Czort ich wie.. w kazdym razie zapieprzaja niezle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Tez chcialbym wiedziec.. nawet na forum barwkompu nie napisali co to. Z nazwy mozna wnioskowac, ze ktos ma znajomego admina serwerow GG i na nich poinstalowali? Czort ich wie.. w kazdym razie zapieprzaja niezle.dokładnie z tego co wiem to brawkomp składał im server Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAN Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Przeca było na ich forum że liczy im server GG.Może skasowali?Na pewno to czytałem i byłem zdziwiony że tak na legalu o tym piszą. Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 No co jest chlopaki?? Maja juz przewage 6001 jednostek. Ja sie wnerwilem i zaczalem liczyc 24h i srednio jednostka wychodzi co 2:40. Udalo mi sie zwerbowac 1700+ i moze jeszcze sie uda 2600+. :D Szkoda ze Snap wogole sie nie odzywa mogl by powiedziec dlaczego niema 500WU/dzien. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Nie ma co lamentować, niech każdy zrobi wszystko co w jego mocy aby zdobyć nowe maszyny do liczenia a wszystko będzie dobrze. :D Za narzekanie nie ma dodatkowych WU ;) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 mamy w teamie ponad 100 osób które nie liczą gdyby ttak obudzić tych śpichów ja dziśaj podpiełem durona 1200 celerona 1ghz i laptopa znajomego p4 1,8ghz ale i tak jak nie dostane szybko swojej płyty to lipa bedzie :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Zaraziłem ostatnio qmpla overclockerstwem i bartek 3200+ jego będzie niedługo u nas liczył.Tylko on na noc kompa gasi, więc na dzień to będzie ok 2-3WU, ale zawsze coś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 trzeba zrobic zbitke i kupic jakis serwer :) proponuje zalozyc jakies konto w mbanku i niech kazdy sie zrzuci po 10 zl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 ja bym moze dal ale czy by się uzbierało ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 co do tych liczących to kwestia też tego że kilku(nastu?) dołączyło do teamów i tak to teraz wygląda co niezmienia faktu,że opier... :evil: się chłopaki.jak narazie dorwałem AMD Palomino 1600xp cienko,ale może będzie liczył.w tygodniu postaram się dorwać jeszcze P3 1Ghz też marnie,ale policzy troche.no i może w firmie u kumpla baleronki coś koło 1.7Ghz ruszą ze 2.A narazie to "jazda do roboty jeb... nieroby" to do mnie offcourse :lol: Co do serwerka i'm in 8) (czy siakoś tak).pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 jak by sie tak zlozyla z polowa osob z forum to by bylo jakies 60 kafli :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 jak by sie tak zlozyla z polowa osob z forum to by bylo jakies 60 kafli :)Niepoprawny optymista. ;) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 a jaki serwer by to byl :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Panowie bądźmy realistami ten pomysł spali na panewce odrazu wam mówie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 czemu ja bym dał ale kto jeszcze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Jaki server? O co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...