Marcin_gps Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Chyba juz czas konkretnie sie wziac do nauki pod katem matury, chociaz jakims lewusem nie jestem (na semestr mialem srenia 4.38, a za wiele sie nie uczylem) Szczegolnie z polskiego, bo o reszte to sie nie martwie (angielski, niemiecki) Napiszcie co zdajecie i ogolnie jakie nastroje Ja mam 8 marca probna z polaka, ale na luzie podchodze i za wiele sie uczyc nie bede pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Geografia , Angielski Próbna 9 marca z polskiego , 10 z Geografi Cała matura mi jak na razie wisi , mam tylko nadzieje że nie będe miał żadnych poprawek w sierpniu :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ja mialem srednia 3,0 8) hyhy dzis mialem probna z anglika, poszlo ok, wyszedlem pierwszy :) jutro z polaka :] a zdaje angielski pisemnie i ustnie, nie wspominjac o polskim ofkorz :D ps. nie patrzyc na moja srednia bo mi sie po prostu nie chce uczyc ale z jezykow jestem gut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 hmm ja zdaje: pisemnie - matma i polak ustnie - fiza :D :twisted: probna byla z polaka i jako tako poszla - gozej bedzie z matma ale damy rade 8) 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Cała matura mi jak na razie wisi, mam tylko nadzieje że nie będe miał żadnych poprawek w sierpniu :lol: :wink:Prawidłowe podejście :D Zdawałem rok temu z takim samym podejściem i był luz więc się nie martw :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 HEHE tez mam takie podejscie, ale nie rozweselajcie sie za bardzo bo potem jeszcze sie zawiedziemy (odpukac w niemalowane) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Co?! Gdzie?! Jak?! To już 2004 mamy?? :o Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Hehe matura bleh :P Ja zdaje z Polaka i Matmy, probnne mialem 13 - 14 luty :P Myslalem ze sie w ferie poucze ale [gluteus maximus] zimna nic :D Wiec chyba trzeba zaczac teraz w sumie 2 miechy zostaly hehe :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 A wiecie moze jak to jest, z nowa matura 2005/2006? Ile przedmiotow trzeba wybrac? Rozszerzony, podstawowy zakres? Ustnie, pisemnie? Aha, ile np. na farmacje trzeba zdawac przedmiotow i z jakiego zakresu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Brrr - ja nas zczescie zdaje dopiero in next year ale juz mnie strasznie w szkole strasza ;] Nie wiem jak to bedzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Pozdrawiam maturowiczoow :D pisemna - matma,polski ustna - fiza uczelnia -politechnika :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Pozdrawiam maturowiczoow :D pisemna - matma,polski ustna - fiza uczelnia -politechnika :] a na jaki kierunek? Bo ja tez sie wybieram :P Na kurs przygotowawczy z matmy uczeszczam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 juz za rok matura... za rok caly ... 8) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ja mam probna w ta srode i czwartek ... zdaje angielski i historie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Ja probna z bioli w czwartek polski tydzien puzniej . Na polrocze 4.2 zero nauki :) Jakos to bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Qrde piszecie że macie próbne matury, a u nas nic... na razie błogi spokuj i cisza przed burzą. ja zdaje polak oczywiście i hire a ustną z WOS-u i język: angol Ale matura to banał w porównaniu z egzaminami na studia. To dopiero będzie masakra. BTW wybiera sie ktoś na uniwerek do stolicy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 A wiecie moze jak to jest, z nowa matura 2005/2006? Ile przedmiotow trzeba wybrac? Rozszerzony, podstawowy zakres? Ustnie, pisemnie? Aha, ile np. na farmacje trzeba zdawac przedmiotow i z jakiego zakresu? Polskie - podstawowy/rozszerzony j.obcy - podstawowy/rozszerzony dodatkowy - rozszerzony Polski ustny - dostajesz wykaz tematow we wrzesniu, przygotowujesz go i omawiasz /max 20min/ potem komisja sie pyta z tego co przygotowales /cos takiego jak obrona pracy/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 A teraz trochę poważniej :P Pisemny polski i matematyka. :/ Język - angielski. A nastroje? Można zawrzeć w 3 słowach: "ch***** ale bojowo" :] Narazie przygotowania ograniczają się do leżenia pupą do góry, i wyeliminowania z diety pewnych cieczy, aby mózg odzyskał niegdysiejszą sprawność. ;> Pozdro. PS. Lepiej piszcie ile macie ściag i podawajcie źródła. :P Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Ja mialem 3.8 :wink:. Dzisiaj miale próbną z polaka, naskrobalem coś o nadziei :wink: (na przedostatniej ławce siedziałem :D ). Jak tak trafie na normalnej maturze to w 7 niebie bede. A jutro mam probną z maty. Wam powiem, że zero stresu na probnych jest, ale pouczyć sie troche warto, bo jak na 1 ławke ktoś trafi to przypał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 na probnej i tak was wszystkich wykosza- dla zasady :) nie rozpaczajcie nad laczkami jakby co :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 na prubnej i tak was wszystkich wykosza- dla zasady :) nie rozpaczajcie nad laczkami jakby co :) swieta prawda, z probnej z polaka mialem 2 na szynach a na real maturze 4, wiec troszke postraszyli zeby wziac sie do roboty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 na prubnej i tak was wszystkich wykosza- dla zasady :) nie rozpaczajcie nad laczkami jakby co :) Laski z próbnej są wkalkulowane w moje "przygotowania" - wmawiam sobie, że mnie zmobilizują do nauki i zaprocentują - dobre, nie? ;P Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 nie piszcie tutaj keidy matura tylko sciagi dawajcie :] na polaka ofc..;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 a ja zdaje pisemnie z polaja i maty ustna : mata i angol srednia na 1 semestr 4,12(2) :lol: Uczelnia: Politechnika Śląska i kierunek elektronika i telekomunikacja :D Mam maturke laczona wiec musze dobrze ja napisac :wink: A probna mam za 2 tyg i nic narazie nie umiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 A pomyslcie sobie za 3 miesiace koniec szkoly !! :D i 4 miesiace wakacjiiiiiiiiiiiii boze jak zajebiscie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 polski i matma, a gdzie idziecie?, ja wybieram miedzy: politechnika wyszynski sggw kieruek: matma lub informatyka, a deską ratunku jest transport na politechnice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 A pomyslcie sobie za 3 miesiace koniec szkoly !! :D i 4 miesiace wakacjiiiiiiiiiiiii boze jak zajebiscie :P ja sie ucze do konca czerwca - na agh sa egzamin 2x Czerwca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ja Politechnika Gdanska -> inforamtyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 za rok czeka mnie to co Was, a narazie powodzenia wszystkim! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ja Politechnika Gdanska -> inforamtyka widze ze co 3ci z was idzie na informatyke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...