BLANTMEN Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Ja zdaje polski (pisemnie + ustnie), angielski (pisemnie + ustnie) i informatyke (ustnie) :) Już miałem próbną maturę z angielskiego i dostałem 4 :) Mogło być lepiej, no ale za to wiem czego jeszcze muszęsię nauczyć. POdpadło tylko to, że miałem te same błędy z qmplem .... zbieg okoliczności :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 BTW: z probnej mialem Polski - "1"Matematyka - "2" a z egzaminu Matma 4 Polski 4, informatyka ustny 5, angielski ustny 5, polski ustny 5 :) jak to sie mowi hm Matura to bzdura :) studia to jest jazda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 najwiekszy strach przed ustna maturka z polskiego :P ale załatwie sobie zestawy i mam nadzieje ze jakos pojdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 nom na ustniej nie ma srania po gaciach, ale trzeba miec jakas wiedze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 U mnie to wyglada tak: Polski ustnie/pisemnie Angol ustnie/pisemnie gegra ustnie. Porobne maturki mam w ta sobote z angola, a za tydzien w sobote z polaka. I w sumie troche sram z Polaka, bo jakos nie widze siebie na maturze z tego przedmiotu :) Macie jakis system uczeni na pisemna i ustna z Polaka?? :D btw 4,11(1) na semestr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ha ! a ja wlasnie wrocilem z probnego Polskiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ha ! a ja wlasnie wrocilem z probnego Polskiego :)ja mialem wczoraj,cwszystko sciagnalem :lol: a angielski byl w poniedzialek i pierwszy wybieglem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Polski - pisemna/ustna Matma - pisemna :( Informatyka - ustnie :D Podsyłajcie lepiej jakiś linki do ściąg :) A najlepiej podajcie tematy jakie będą na maturce z polaka :D :D :twisted: będę bardzoooo uradowany :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 znacie jakies strony, gdzie znajde testy maturalne z poprzednich lat szczegolnie z polskiego (praca z tekstem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 marcin_gps - inrofmatyka/elektronika albo informatyka/iz i mam nadzieje ze bede moogl z tych dwooch wybrac :] Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 wyluzujcie troche z ta matura, to nic strasznego, wystarczy sie przylozyc troche tydzien przed i bedzie ok :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 wyluzujcie troche z ta matura, to nic strasznego, wystarczy sie przylozyc troche tydzien przed i bedzie ok :]Ja nie pękam :mrgreen: BTW. Mam trochę ściąg, jest ktoś zainteresowany?? :D Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 a masz w formie elektronicznej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 a masz w formie elektronicznej ?No papierowych bym raczej nie oddawał. :P Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Przydatny Link :D http://matura.fstation.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Mi sie od razu zachcialo srac :> Probna 11 - 12 :> zdaje polski i mate. :) potem Polibuda Wawska i Wroclawska i cos zwiazane z informatyka zapewne :] ekhm :> Twin :> moj mail mehow6@o2.pl :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 A ja udaje się na WSB w Chorzowie na kierunek Informatyka bankowa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Dla wszystkich chętnych wstawiłem archiwum na ftp'a: ***awaria*** (szukam osoby do hostowania tego pliku, ok 2mb, proszę o kontakt na priv) Nie wierzę, że nikt inny nie ma elektronicznych ściąg, które mógłby udostępnić potrzebującym, nie bądźcie samolubami, podzielcie się z tweak'ową bracią. :D Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ja zdaje polski /matma ustnie i pisemnie w czwartek , piatek ma próbną :cry: boje sie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 hm, kto udostepni ftp :> ? ja niestety jestem tylko wewnatrz sieci :( bez zew. ip. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 hm, kto udostepni ftp :> ? ja niestety jestem tylko wewnatrz sieci :( bez zew. ip. :(hm, kto udostepni ftp :> ? ja niestety jestem tylko wewnatrz sieci :( bez zew. ip. :(hm, kto udostepni ftp :> ? ja niestety jestem tylko wewnatrz sieci :( bez zew. ip. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 czekam na pliczek pod grinch@sg1.pl jak dojdzie to udostepnie na ftp'ku :] UPDATE: http://www.sg1.pl/grinch/sciagi.zip enjoy :wink: ps. jak ktos ma jakies dobre sciagi w formie elektronicznej ofkorz, to chetnie po hostinguje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Heh. My na serwie mamy baaaaaaardzo dużo materiałów z fizyki, geografii, historii, polskiego i matmy + porady jakieś :) Ale strasznie dużo to zajmuje. Chętnie bym się podzielił ale nie mam jak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ile ci zajmuje polski ? bo z matmy to mam tablice :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Jak to rarem spakujesz to będzie tego 30-40 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 UPDATE: http://www.sg1.pl/grinch/sciagi.zip enjoy :wink: Wrzuciłem to na komercyjny FTP bo z tamtego troszke za długo szło :arrow: Ściągi - 1,72 MB BLANTMEN : Spakuj to wszystko maxymalnie rarem , podziel WC po 4 MB i wyślij na walker3d@tlen.pl , Pamiętaj że w jedym meilu może się znajdować tylko jedna część bo konta tlena nie przepuszczają więcej niż 4,2 MB na jednego meila . Jak będe miał wszystkie części to wrzuce na komercyjny server. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 a ja uczyłem sie na oplski dzien przed próbną dosłownie JEDNEGO tematu - moralność człowieka i.. kude - trafiłem buahah ! :) jak zobaczyłem ten temat to myslalem ze sie zleje ze szczęścia pod siebie :) obym tak trafił na normalnej.. co do próbnej z mamty to no comments, wyszedłem op godzinie bo nudziło mi sie strasznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Ściągi - 1,72 MB cos nie dziala :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Ściągi - 1,72 MB cos nie dziala :/ PKM i " Zapisz jako..." :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...