Marcin_gps Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Gdybym mial mozliwosc, to wrzucilbym ~500MB materialow z polskiego pojutrze probna, a ja w sumie przeczytalem ogolne porady odnosnie pisania wypracowan, przejrzalem kilka tekstow z poprzednich lat. Poczytam cos jeszcze z romantyzmu i tyle. Nie spodziewam sie rewelacji, ale ocena jaka otrzymam na pewno zmobilizuje mnie do pracy :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Panowie to ja też dorzucę swoje 3 grosze :D to republika więc nie gwarantuje mega transferów ale nie powinno być tak źle to tylko 2,5 MB :D : http://republika.pl/slavok/Matura2004.rar :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 moze jutro cos wrzuce od siebie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Gdybym mial mozliwosc, to wrzucilbym ~500MB materialow z polskiegoNo to na co czekasz ?? pakuj , dziel i wysyłaj na jakiś FTP :wink: Wszystko może się przydać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 moze jutro cos wrzuce od siebie ;] byle nie do frytek :D:D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucca Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Spakujcie porzadnie materialy i slijcie lucas(at)polanet.pl to je shostuje, ew. gg1027011. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 niech ktos na pw da mi mozliwosc wrzucenia na jakis ftp, to pojde do kumpla, ma ponoc 40MB sciag z pola, przydaja sie rowniez do pisania wypracowan ;] pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucca Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 do 50mb mozesz upchnac na lycosie , zaloz konto i wrzucaj , albo napisz do mnie na gg odpalimy eFTePa i sie pozniej udostepni dla chetnych gg1027011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 No panowie, nie bądzcie egoistami, podzielcie się, lucca załatwi hosting, nic tylko wysyłać materiały na ftp'a ku ogólnej uciesze. :D Czekam... :P Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Ja jak tylko znajdę wolną chwilkę to spakuje co mam spakować i wyśle 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 ma ktos cos z dramatu (ogolnie o dramacie w literaturze) ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 napisz na pw adres haslo i login. pozdr mehow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 mi tez mozesz stworzyc konto - mam 14,9 mb sciag do polaka i nie wiem gdzie to umiescic ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22308149 musze matke namowic - hehehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Hehe to wcale nie jest głupi pomysł , bo można sobie fajnie podzielić ściagi epokami literackimi . Ja dziś mam próbną z Polskiego , ciekawe co tam za tematy poronione wymyślili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Walker3d, jak inaczej widziałes sciaganie i rozlokowanie sciąg?? :o Bo w "moich stronach" kieszonki to oczywista sprawa + ściaga matka. :P Panowie, co z tymi ściagami? Tak cieżko jest spakowac kilkanascie/kilkadziesiąt mb i wysłać na ftp'a?? :? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 No ja własnie skończyłem 30 minut temu pisać polski i powiem że był łatwy , no jeszcze trzeba poczekac na ocene bo to że napisałem nie znaczy że "zdałem" :wink: twim wiadomo bez ściągi na mature się nie idzie ale takiego wynalazku jeszcze nie widziałem :wink: Dziś na próbnej pisałem bez ściąg i jakoś się udało , może na głównej też się uda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 hm, ja kiedys gralem w M:TG i mam takie koszulki na karty, tylko sie boje ze to bedzie za sztywne :] walker: kieszonki = norma :D heh na probnej w czwartek bedzie pilnowala mnie moja wychowawczyni (powiedziala ze nie ma czasu nas pilnowac i bedzie sobie spr. poproawiac, zreszta na jej sprawdzianach mozna sie przejsc po klasie i sprawdzic odpowiediz, albo konsultowac sie rpzez pol klasy, jeszcze ona sie tak przejmuje ze bede mogl robic wszystko, zastanawiam sie nawet czy sciagi robic czy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ksiazeczki, bo ona i tak nie zobaczy heh druga osoba to koels od niemca - on na<span style="color:red;">[ciach!]</span>y na swoje spr. przychodzi, o ile w ogole przychodzi :], a jak przychodzi to spi :] wiec na probnej lajcik :D tylko na matmie moj nauczyciel zabronil nam tablic rpzynosic i mamy 3h na 5 zadan, nie 5h na 3 ;/ i bez tablic, tlumaczyl sie ze to probna - suczyna z niego ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Hehe a skąd wiesz jaki numerek wylosujesz , a co za tym idzie w jakiej będziesz komisji ??? :wink: Ja dziś wylosowałem numer 162 i miałem miejsce w 3 ławce , zawsze lepiej niż jakbym miał siedzieć w pierwszej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 bo u nas nie ma na probnej losowania ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Ja tylko mogę się pochwalić jaką ja miałem próbną maturę z angielskiego. Weszliśmy do auli politechniki (u mnie w szkole jest :P ) Usadowiliśmy się wygodnie, dostaliśmy słowniki i kartki. Matura była BANALNA. Po 1,5 h skończyłem i czekałem aż ktoś pierwszy odda, bo nie chciałem, żeby moja kartka leżała tam sama :P potem to tylko na qmpla poczekałem i po 2 godzinkach było po sprawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Ja tylko mogę się pochwalić jaką ja miałem próbną maturę z angielskiego. Weszliśmy do auli politechniki (u mnie w szkole jest :P ) Usadowiliśmy się wygodnie, dostaliśmy słowniki i kartki. Matura była BANALNA. Po 1,5 h skończyłem i czekałem aż ktoś pierwszy odda, bo nie chciałem, żeby moja kartka leżała tam sama :P potem to tylko na qmpla poczekałem i po 2 godzinkach było po sprawie :) ja tez dzisiaj mialem bajecznie prosta z anglika :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 a moze tak napiszcie jakie mieliscie pytania na tej probnej z pola co? :> ja mam w czwartek :/ wlasnie zaczynam powtarzac Antyk. Pod jakim katem sie przygotowywac? ;] Pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 znajdz jakeis sciagi i powtarzaj motywami/pytaniami, bo tak epokami to do [gluteus maximus] ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 myslisz? :> mam powtorzonego juz Baczynskiego. Jutro sie wezme za motywy :> w czwartek probna kekeke :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Pochwalcie sie tematami jakie byly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Pochwalcie sie tematami jakie byly.dobrze godo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Za bardzo nie pamiętam już tematów ale mniej więcej coś takiego było Polski 1- "Do Europy ?- Tak ale tylko śladamy naszych przodków " rozwiń myśl i omów na podstawie wybranych utworów literackich. 2- "Człowiek potrzebuje paru prostych rzeczy aby żyć poczciwie" Rozwiń myśl Josepha jakiegoś :lol: na podstawie bohaterów literackich 3- nie pamiętam 4 wiersz do analizy Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 lol... no to podziewkowal : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Dziś zdawałem jeszcze próbną z Geografi Cała matura pisemna z Geografi składa sie z 5 zestwów pytań każdy z innego działu W każdym zestawie jest około 10 pytań (różnie w jednym 9 innym 11) Trzeba rozwiązać 3 zestawy pytań (przynajmniej ja tak miałem) Ps. Jak będziecie mieli próbną to weźcie ze sobą linijke i kalkulator , przydaje się :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...