The_Structor Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Za bardzo nie pamiętam już tematów ale mniej więcej coś takiego było Polski 1- "Do Europy ?- Tak ale tylko śladamy naszych przodków " rozwiń myśl i omów na podstawie wybranych utworów literackich. to nauczyciel wymyslal ? bo taki temat na maturze juz byl... nawet mam opracowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Nie wiem skąd to wzieli no ale przeciez to była tylko próbna matura więc mogli sobie nawet skopiować kogoś temat i dać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 hm, bo u mnie jest taka oficjalna.... by Kuratorium oswiaty :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Hmm.. myslalem ze probna to official a nie jakies nauczycielskie wymysly. W sensie ze przychodzi koperta z maturkami a nie pytania dyktowane z kartki.. lolz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 e raczej nie, to nauczyciele ukladaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Panowie a ma ktoś z was może dobrze opracowany motyw wojny i motyw buntu. Byłbym bardzo zadowolony i wdzięczny. Przej.......e jutro mam próbny exam :evil: TYLKO NIE 1 Ławka Pozdro. Sławek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 e raczej nie, to nauczyciele ukladaja. nie u mnie tak, ja mam i co z tego ? zapomnij ze to bede rpzepisywal bo noc zastam, wlasnie siadam do nauki ;/ Btw. o motywie buntu jest w necie wysyp - pisalem wypracowanie (na 5.;)) o tym to wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 A ja dzis i wczoraj mialem probna i 2 razy wylosowalem te sama lawke (sposrod 90) nr 47 :) to sie nazywa lol a wogole to u mnie w szkolce nie byly takie trudne tematy z polskiego i zadania z matmy (bo taki drugi przedmiot pisze) a slavOK sciagniej sobie te sciagi do ktorych ktos wczesniej podal tutaj linka. bardzo dobre i jest tam to czego szukasz pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Ja jutro mam polaka tydzien temu biologia (latwa byla :) ) Znam z 20 lektor ciekawe co dostane : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 A ja dzis i wczoraj mialem probna i 2 razy wylosowalem te sama lawke (sposrod 90) nr 47 :) to sie nazywa lol[...]To wy macie tylko 3 klasy maturalne??? To jakaś prywatna szkoła ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 u mnie w szkole jest 60 maturzystów z czego 4osoby pisze matme, 3 fizyke ;) reszta albo ma certyfikaty, albo jakieś historie, biologie itp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 ) Znam z 20 lektor ciekawe co dostane : hmm nom napewno nie za wiele jak bedziesz tak pisal :P ja znam z 5 i moze ebdzie GIT :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 kurna ja też za dużo lektur nie znam :(, ale jak myślicie jakie ściągi sobie warto wydrukować na jakie temaciki :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 na wszystkie najlepiej wszystkie epoki opracowane :twisted: a tak powaznie to motywami (dom, ojciec, ojczyzna, zlo, itd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 ok sciagi zainstalowane, pa - czas spac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Zaraz wychodzę na rzeź, mam 9 m wiedzy... :D Oby tylko pustej kartki nie oddać. ;) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 no ja tez za moment wychodze na polaka :/ życzcie mi powodzonka zeby kichy nie narobić, pozdrófka !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 nara, ja mam autokar o 8:00 do skozly :D POWODZENIA PIMPKI, ubraliscie czerwona bielizne ? :Plóm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Panowie to ja też spadam mam o 9 Narka żuczcie mi powodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 A ja dzis i wczoraj mialem probna i 2 razy wylosowalem te sama lawke (sposrod 90) nr 47 :) to sie nazywa lol[...]To wy macie tylko 3 klasy maturalne??? To jakaś prywatna szkoła ?? Nie to nie jest prywatna szkola :) z 90 poniewaz na sali gimnastycznej tylko tyle lawek weszlo a reszta w innych salach. nie wiem ile osob pisalo a u mnie jest 7 klas maturalnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 ja wlasnie wrocile z probnej z polaja :D Napisalem 5 stronek moim drobniutkim pismem i oddalem :) Ciekawe co dostane, a tematy nie byly takie trudne ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 wlasnie po matmie probnej :D zadanka banalne :D tylko to na 6 cos wyjsc nie chcialo :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 ja mailem polaka dzisiaj a tak apropo wszedzie powinien byc j.poslki 1 dnia !! zawsze tak było , nieiwem czemy pan qbusek miał matme a jakby co to naklepałem 6,5strony -ciekawe co to da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 A mi 1,5 metra wiedzy upadło na podłogę, nawet nie wiedziałem kiedy, komisja przynajmniej miała z czego się pośmiać i co poczytać. :P Ale i tak żaden temat mi nie podszedł, więc trzeba było włączyć myślenie i lać wodę przez pięć godzin, zobaczymy co z tego wyniknie. :D Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 A ja dzis i wczoraj mialem probna i 2 razy wylosowalem te sama lawke (sposrod 90) nr 47 :) to sie nazywa lol jak ja pisałem egzaminy wstepne do liceum to dwa razy wylosowałem ławke numero 48 :lol: :o :D może jest ktoś kto 2 razy 49 wylosował :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 ja napisalem na 4 strony w brudnopisie, potem przepisywalem i zmarginesem itp. 1 str. brudnopisu = 1,5 strony czystopisu ;) niestety nie zdazylem przepisac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Ja naskrobałem 8 stron. Najgorszy do zniesienia był ból odbytu, ;) jeszcze nigdy tak długo nie siedziałem na szkolnym krześle bez przerwy, nie wiedziałem, że są aż tak niewygodne i męczące. ;) Heh... Jutro to samo... ;P Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 a mi panowie siadł temacik ze ściągi i naskrobałem 5 stron małym druczkiem :) tylko tera boje się jednego BŁĘDÓW orT :cry: Ale ważne że nie oddałem pustej kartki :) Jutro matma ale tu już chyba oddam pustą kartkę :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Ale ważne że nie oddałem pustej kartki :) Jutro matma ale tu już chyba oddam pustą kartkę :( Widzę, że kolega ma podobnę do mojego podejście do próbnej, byle tylko zapisać kartkę i nie oddać pustej, i to się udało... :D Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Też myslałem że nie bede miał co pisać, a później się przeraziłem jak skończyłem pisać wypracowanko. Normalnie za jednym zamachem napisałem 4 strony ;) (pół godziny zastanawiałem sięktóry temat i jakie laktórki podciągnąć, ale później poszło z górki ) robiłem tez test. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...